SANIBROYEUR SANIFLOOR EEN INLOOPDOUCHE OP ELKE GEWENSTE PLAATS

Sanifloor drempelloze doucheoplossingen

Sanibroyeur SanifloorMet Sanibroyeur® is het mogelijk om zonder grote verbouwingswerkzaamheden een (extra) douche te installeren op elke gewenste plek in uw woning. De nieuwste noviteit SANIFLOOR® is speciaal ontwikkeld voor het installeren van een inloopdouche. Dankzij het slimme afvoersysteem is dit ook mogelijk op plaatsen waar het water niet onder natuurlijk afschot weggevoerd kan worden. De extra lage en vlakke TRAYMATIC® douchebakken kunnen snel en eenvoudig op iedere vlakke ondergrond geplaatst worden. Het afvalwater wordt naar de standleiding verpompt d.m.v. de externe of interne vuilwaterpomp. Kiest u voor een conventionele douchebak, dan is de SANIDOUCHE® of SANIDOUCHE® Flat de juiste oplossing. Deze vuilwaterpompen verpompen afvalwater van een douche naar een verder gelegen standleiding. Hak- en breekwerk is vrijwel overbodig, dus u bent verzekerd van een efficiënte en kostenbesparende installatie.

 

Toepassingsbereik

• (Tijdelijke) douche voor minder mobiele mensen, zoals senioren
• Wastafel in een tienerkamer of douche in een studentenkamer
• Douche/wastafel/gootsteen onder rioolniveau, zoals bijv. in het souterrain
• Douche/wastafel in een praktijk, schoonheidssalon of saunaruimte
• En ook geschikt voor vele andere situaties.

 

Sanifloor

Met de Sanibroyeur Sanifioor® kunt u een inloopdouche installeren op elke gewenste plaats. Dankzij het slimme afvoersysteem is dit ook mogelijk op plaatsen waar het water niet onder natuurlijk afschot weggevoerd kan worden. Sanifloor® bestaat uit een vloersifon met een geïntergreerde terugslagklep en een zelf aanzuigende vuilwaterpomp. De sifon heeft een geïntegreerd detectiesysteem dat de vuilwaterpomp in werking stelt. Het water wordt vervolgens afgezogen en afgevoerd. Voor de installatie van een vlakke douchebak is een versie met vlakke sifon beschikbaar.
Sanibroyeur Traymatic douchebak

Traymatic

Met de Traymatic® extra lage en vlakke douchebakken (slechts 5 cm hoogte) met geïntegreerde of externe vuilwaterpomp kunt u een nieuwe douche plaatsen of een bestaande douchebak vervangen op elke gewenste plaats. Zonder veel hak- of breekwerkzaamheden is Traymatic® te installeren, permanent of als tijdelijke oplossing in een extra doucheruimte, een praktijkruimte of in een vakantieverblijf. De Traymatic® is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijke toegang tot de douche voor beperkt mobiele mensen (senioren, kinderen, mindervaliden). Door de lage inlaat van de vuilwaterpomp wordt het afvalwater eenvoudig afgevoerd naar een verder weg gelegen verzamelafvoerleiding. De Traymatic® Extern heeft de vuilwaterpomp extern van de douchebak aangesloten. Bij de Traymatic® Intern is de vuilwaterpomp in de douchebak geïntegreerd.


Gepubliceerd in: Douche nieuws