RUBI SLIM TEGELSNIJDER VOOR EXTRA GROTE TEGELS

Rubi Slim

Rubi tegelsnijder voor grote SlimRubi presenteert een scala van producten voor het snijden groot formaat tegels, die de nadelen die tot nu toe verbonden waren aan dit soort tegelsnijders met een veelal groot formaat, grotendeels oplossen. Een van de trends in de wereld van keramische tegels die zich de laatste jaren ontwikkeld heeft is de proliferatie van keramische tegels van zeer geringe dikte maar wel met een grote lengte. Het plaatsen van deze keramische vormen zoals "Slim", met een lengte tot 3 meter en een dikte variërend tussen de 3 en 5 mm, vormt zelfs een uitdaging voor professionals.
 

 
Rubi is, na een grondige analyse van de behoeften van de gebruikers, gestart met een project dat door middel van onderzoek en ontwikkeling een passende oplossing voor het verwerken van dit soort tegelproducten moest zoeken. Hierbij werd nauw samengewerkt met de expertise en samenwerking van Proalso (Spaanse vereniging van Tegels en vloerbedekking) en Levantine, de grootste fabrikant van dit type keramiek in de wereld.

 

Rubi Slim tegelsnijder

De oplossing is een product dat voldoet aan de eisen van de tegelzetters en een maximum aan functionaliteit biedt. Rubi breidde haar assortiment uit met het Slim System, dat een specifiek snijsysteem voor deze formaten omvat, plus een set van tools die speciaal bedoelt is voor de correcte afhandeling van deze tegelplaten. Slim Cutter System met een snij-capaciteit van meer dan 300cm, snijdt met gemak en precisie dergelijke tegelformaten en materialen. Dankzij zijn compacte afmetingen, kan het mes worden opgeborgen in een handige draagtas die de gebruiker gemakkelijk kan vervoeren. Een innovatief product met een aantrekkelijke functionaliteit die de concurrentiepositie van Rubi op de markt verder verstevigt.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels