ROCCHEGGIANI BURGERHOUT RVS GEPOLIJST ROOKGASAFVOERSYSTEMEN

Roccheggiani

Roccheggiani rvs rookgasafvoersystemenBurgerhout brengt een compleet nieuwe serie star rvs rookgasafvoersystemen van het bekende Italiaanse merk Roccheggiani. Roccheggiani levert kwaliteit van hetzelfde hoge niveau dat u van Burgerhout gewend bent. Roccheggiani rvs-systemen zijn bijzonder veelzijdig.

Roccheggiani biedt een compleet en uitgebreid programma geïsoleerde dubbelwandige, enkelwandige en concentrische uitvoeringen voor collectieve, individuele en industriële toepassingen. De Roccheggiani rvs rookgasafvoersystemen zijn glanzend gepolijst en staan borg voor een esthetisch en duurzame hoogwaardige afwerking.

 

SPG/SP-serie

Het enkelwandige systeem is verkrijgbaar in twee types: SPG en SP. Het SPG-systeem is uitgerust met een 3-lips siliconen afdichtring en is geschikt voor toepassingen tot een bedrijfstemperatuur van 200°C.

Het SP-systeem wordt geleverd zonder afdichtringen. Dat maakt het systeem uitstekend geschikt voor hogere bedrijfstemperatuur tot 600°C, voor bijvoorbeeld houtkachels, openhaarden of gasbranders. Standaard verkrijgbaar in diameter 80 tot 400 mm en grotere maten op aanvraag.

Burgerhout rvs rookgasafvoersystemen
 
 
 

CLV-serie

Dit systeem biedt een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor gemeenschappelijke rookgasafvoer in gestapelde woningbouw. Het CLV-systeem kan in de schacht worden bevestigd en is toepasbaar voor hr- en atmosferische toestellen Standaard leverbaar in diameter 100/150 tot 300/550 mm, grotere diameters zijn op aanvraag leverbaar.

 

DP25-serie

De DP-serie is uitstekend geschikt voor openhaard, pellet kachel of allesbrander. DP25 is vervaardigd met een isolatiedikte van 25 mm rondom en is verkrijgbaar in diameter 80/130 tot 300/350 mm.

 
 
 
 

Vijf voordelen op een rijtje

  • Zware kwaliteit Binnen- en buitenwand voorzien van minimaal 0,5 mm wanddikte
  • Hoogwaardige isolatie Uitstekende thermische eigenschappen onder alle gebruiksomstandigheden dankzij 25 mm isolatie.
  • Duurzaam Dankzij T-stukken zonder lasverbinding is de corrosieweerstand maximaal
  • Snelle, stabiele montage De componenten zijn snel en eenvoudig te koppelen en de klemband geeft extra stabiliteit en mechanische sterkte.
  • Top kwaliteit De Roccheggiani DP- en CLV-series dragen diverse gerenommeerde keurmerken.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen