ROBOT RCE KAMERTHERMOSTAAT EN REGELING VOOR VLOERVERWARMING

Robot RCE - Intelligente ruimteregeling

Robot RCE ThermostaatRobot Vloerverwarming levert al 25 jaar verdelers en complete vloerverwarmingsystemen voor elke situatie. Daarnaast heeft Robot vloerverwarming de beste materialen, het hoogste comfort en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 

De Robot RCE kamerthermostaat heeft een tijdloos en exclusief design.

De thermostaten hebben standaard een LCD scherm en zijn verkrijgbaar in de kleuren hoogglans zwart, hoogglans wit en zilvergrijs. Het systeem bestaat uit een ontvanger (master) en kamerthermostaten die draadloos en/of bedraad aangesloten kunnen worden. Mede hierdoor biedt de Robot RCE ruimteregeling een grote flexibiliteit om de vloerverwarmingsregeling in een later stadium uit te breiden mocht dat nodig zijn.

Het systeem is door Robot ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met vloerverwarming. Dit heeft als gevolg dat we jarenlange vloerverwarmings know-how bieden in combinatie met een regelsysteem met moderne technische oplossingen. Een vloerverwarmingssysteem moet jarenlang probleemloos werken en dat weten wij als geen ander.

 

Energiebesparende regeling

Om de vloerverwarming zo energie efficiënt mogelijk te laten functioneren, is de Robot RCE regeling uitgerust met een modulerende regeling. De modulerende technologie zorgt ervoor dat de temperatuur in de vloerverwarmingsgroepen voortdurend wordt geoptimaliseerd op basis van de warmtevraag van de ruimte waarin deze is geplaatst. Op deze manier wordt een hoger comfort bereikt en ontstaat een milieuvriendelijker, intelligenter en energiezuiniger vloer-verwarmingssysteem dan wanneer er een traditioneel vloerverwarmings systeem met een aan/uit regeling wordt geïnstalleerd.
 

Robot RCE kamerthermostaten

Adaptief programma

Als extra energie besparingsfunctie heeft de Robot RCE regeling een ingebouwd weekprogramma voor verlaging van de temperatuur gedurende de nacht. De adaptieve functie maakt het systeem zelflerend waardoor het systeem tijdig gaat verwarmen om op het gewenste tijdstip de gewenste temperatuur te bereiken.

 

Afstandsbediening

Het Robot RCE systeem kan op afstand bestuurd worden met behulp van de Robot GSM schakelaar en een mobiele telefoon (optioneel). Door het gebruik van sms-berichten heeft u dan eenvoudig de controle over de vloerverwarming in uw huis. Binnenkort zal er ook een mobiele App voor Apple en Android telefoons beschikbaar komen.
 
 

Eenvoudige installatie

Het Robot RCE kamerthermostaat is eenvoudig te installeren en nog eenvoudiger te programmeren - vier drukken op de knop en de thermostaat is ingelezen.


Gepubliceerd in: CV en radiatoren, Installatie materialen