RIMFREE TOILET DE NIEUWE STANDAARD?

Sphinx rimfree

Sphinx Rimfree wandclosetDe Sphinx Rimfree wandclosets zonder spoelrand van Sphinx spelen in op een behoefte. De bijzondere spoeltechniek en vormgeving van deze closets dragen bij aan optimale hygiëne en schoonmaakgemak.

In omgevingen met verhoogde veiligheidseisen betekent het ontbreken van randen die als verstopplek zouden kunnen dienen, een extra meerwaarde. Maar ook in de badkamer thuis wordt het Rimfree closet gezien als een aantrekkelijke optie. Het Rimfree® closet was al beschikbaar als wandcloset binnen de series Sphinx 345, Sphinx 300 en de Sphinx 365. Op de VSK 2014 toonde Sphinx nieuwe modellen van dit spoel-randloze closet. En daarmee ontwikkelt Sphinx Rimfree zich gaandeweg tot standaard.

Rimfree wandcloset de standaard?

Ook de nieuwe badkamerserie Sphinx 420 new is voorzien van een Rimfree wandcloset. Sterker nog, in deze serie is Rimfree® zelfs de standaard. De Sphinx 345 serie heeft nu ook een staande closetcombinatie, het Sphinx 345 rimfree duoblok is daarmee het eerste staande closet dat is uitgevoerd als Rimfree.

Sphinx Rimfree toilet

De volgende, belangrijke noviteit in het Rimfree assortiment is het verlengde wandcloset Sphinx 300 Comfort (70 cm), dat direct na de zomer verkrijgbaar zal zijn. De vormgeving van het Rimfree closet, zonder spoelrand of andere moeilijk bereikbare plaatsen, draagt in belangrijke mate bij aan schoonmaak gemak. Wanneer er geen spoelrand is zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan ophopen en afzetten. Tevens zorgt de waterverdeler voor een hygiënisch en optimaal spoelgedrag. De waterverdeler in het toilet, met innovatieve spoeltechniek, leidt het spoelwater in het toilet gelijkmatig naar links, naar rechts en direct in de sifon. Ook bij kleine hoeveelheden spoelwater zorgt de geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler voor een adequate spoeling. Op deze manier is de gehele binnenzijde van het toilet zeer eenvoudig schoon te houden.

 Schoonmaakgemak

De Sphinx Rimfree wandclosets worden gezien de optimale hygiëne veelvuldig toegepast in revalidatiecentra, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Ook in de badkamer thuis wordt Rimfree® steeds meer toegepast vanwege het verhoogde schoonmaak-gemak en hygiëne. Met de uitbreiding van nieuwe modellen speelt Sphinx in op de grote belangstelling en voorkeur voor het spoelrandloze toilet. Het gegeven dat in nieuwe series ook Rimfree modellen zijn opgenomen, bewijst maar weer dat het rimfree toilet zich ontwikkelt tot standaard.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws