RIHO VINOVO BADKAMERMEUBEL MET VENTICELLO KERAMISCH WASTAFELBLAD

Riho Vinovo

Riho Vinovo badkamermeubelOp zoek naar een eyecatcher voor in uw badkamer? Een rol die het nieuwe Riho Vinovo badkamermeubel met gemak uitvoert omdat het script voor dit badmeubel op maat geschreven lijkt te zijn. Uitblinkend in vormgeving en met finesse tot in het kleinste detail is het Vinovo badkamermeubel van Riho op maat gemaakt om op twee manieren invulling te geven aan deze veelzijdige rol. In de eerste plaats zorgt een badmeubel, inderdaad mede door zijn veelal prominente aanwezigheid, voor een behoorlijke versterking of bevestiging van de stijl waarin de badruimte is ontworpen. Het Riho Vinovo meubel vormt daarop geen uitzondering en versterkt vorm en stijl van de badkamers met een hedendaags of tijdloos ontwerp. Door de combinatie met de dun keramische wastafel van 18mm van het Villeroy & Boch model Venticello en de strakke vormentaal is dit badkamermeubel zelfs perfect te plaatsen in de badruimte met een moderne of minimalistische stijl. Met de beschikbare kleuren van het Riho badmeubel, inclusief houtnerfdesign in verschillende houtsoorten, wordt een aantrekkelijke en stijlvolle ambiance gecreëerd in de badkamer.

Riho Vinovo enkel badkamermeubel
 

Vinovo badmeubel biedt maximale opbergruimte

In de tweede plaats biedt het badkamermeubel Vinovo van Riho maximale opbergruimte d.m.v. een (meervoudig) ladesysteem. Altijd eenvoudig toegankelijk en door het goede overzicht van een lade zijn ook de meeste opgeborgen producten makkelijk terug te vinden en goed bereikbaar. Niet enkel handig voor de dagelijks te gebruiken badkamerproducten maar zeker ook door de bijdrage aan een opgeruimde badkamer. Een rommelige badkamer leidt namelijk behoorlijk af van vormgeving en reduceert de expressie die de ruimte en de ontwerpstijl kunnen maken.
 

Riho Vinovo dubbel badkamermeubel

Hiermee zou het effect van de rol van eyecatcher door Riho Vinovo dan ook worden gereduceerd, gelukkig is met de verschillende breedtes van 60cm, 80cm, 100cm, 120cm en 130cm voor elke ruimte een passend badkamermeubel te kiezen. Voor nog meer opbergruimte zijn er eventueel nog hoge badkamerkasten of een spiegelkast voor boven de dun keramische wastafel Venticello van 18mm van het Villeroy & Boch beschikbaar. De spiegelkast kent twee uitvoeringen die de gekozen stijl van de badkamer ook hier weer tot in het detail ondersteunen. Het ingebouwde verlichtingselement is strak zodat deze uitvoering goed aansluit bij de hedendaagse of moderne stijlexpressie. Een uitvoering met opzetverlichting completeert wellicht meer het tijdloze badkamerontwerp, de keuze is aan uw smaak.

 

 


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen