RIHO THERMEA SPA WHIRLPOOLS VOOR HEERLIJKE ONTSPANNING

Riho whirlpool baden

Riho Thermae Spa whirlpoolDe baden behorende tot het nieuwe concept van de Riho Thermae Spa serie, verschillen niet alleen in maatvoering en de individueel af te stemmen massagesystemen van de ‘normale’ Riho acryl badkuipen, maar ook door hun vloeiende lijnen en ergonomische vormen. Eigenlijk wordt de Thermae Spa ook wel een bassin genoemd omdat deze lijn van ligbaden extra diep zijn, zodat een bijzonder goede ontspanning van top tot teen mogelijk wordt gemaakt. Het slimme ontwerp garandeert ook een bijzonder lage instap in het bad zelf.

 

Het grootste voordeel van de massage systemen uit de Riho Thermae-Line is de individuele werking van de massagestralen op verschillende tijdstippen. Dit is geheel naar persoonlijke voorkeuren te programmeren en in te stellen via het nieuwe touch bedieningspaneel. In de praktijk betekent dit dat u het massagesysteem individueel kan instellen en kan combineren met Lucht, Hydro en Maxi of Mini uitstroomopeningen in de badrand. Het whirlpoolsysteem beschikt over maar liefst drie motoren die voor een voldoende aanbod van de verschillende systemen zorgen. Daarnaast beschikt het whirlpoolsysteem over een automatische reinigingsfunctie, te bedienen vanaf het paneel, die zorgt dat u het bad gemakkelijk en probleemloos kunt onderhouden. De Riho whirlpools uit de Thermae-Line zijn helemaal af dankzij de verlichting, de kussens die het ontspannen maximaal ondersteunen en de handgrepen aan weerszijden van het bad. Zoals u ziet zijn de Thermae ligbaden ontworpen voor uw welzijn en ontspanning.
 
Riho Thermae Spa

Water tot aan je lippen met Riho baden

Gebruik van een Riho bubbelbad of Thermae bassin is nog nooit zo makkelijk geweest als nu, dankzij de nieuwe touch screen bediening. Met een lichte vingerdruk op het scherm kunnen alle functies worden bediend en afgehandeld. Het display is voorzien van duidelijke pictogrammen en toont de gebruiker op een eenvoudige en duidelijke manier de weg door de verschillende functies en mogelijkheden. Deze nieuwe touchscreen bediening is als optie beschikbaar op alle Riho whirlpool modellen waarbij ook een ingebouwd waterverwarmingselement, dat het badwater op temperatuur houdt tijdens het baden, is inbegrepen.

Riho Thermae Spa bedieningspaneel

Het unieke ontwerp van de afvoer maakt dat het model Riho Lisette voor een waterstand kan zorgen die kan oplopen tot net onder uw kin. Met deze functie is dit Riho bad een ideale badkuip om alleen of samen in te liggen en te ontspannen. De drie krachtige stralen aan het uiteinde van de badkuip bezorgen een krachtige massage van de schouders, nek en rug of de voeten. Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning ver weg van het dagelijks leven of als u uw gezondheid en welzijn wilt bevorderen, het ontspannende Thermae bad kan wonderen verrichten. Dit ontstaat doordat dit model de drie elementen combineert die een bijzonder positief effect op het organisme creëren: water, warmte en massage. Geniet van uw nieuwe badkamer.

 


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools