RIHO LORIENT WASTAFEL EN BURGOS VRIJSTAAND BAD IN SOLID SURFACE

Solid Surface

Riho Burgos vrijstaand badBij het veranderen van ons interieur verwachten we schoonheid die ons aanspreekt als resultaat, één die nieuwe impulsen en gevoelens oproept waarmee het welzijn van alle zintuigen wordt bevredigt. De ruimte moet ons innerlijke zelf reflecteren en dat geeft ons een comfortabel gevoel waardoor we ons prettig, aangenaam en geborgen voelen in dat interieur. Dit is het doel van interieurdesign, altijd op zoek naar innovatieve, ongebruikelijke maar toch eenvoudige en functionele materialen die het oog en de aanraking verrukken.

Riho Lorient wastafel
 

Riho Lorient wastafel

Bijvoorbeeld Riho Solid Surface materialen, innovatieve composietmaterialen waarbij de focus ligt op maakbaarheid, weerstand, elegantie en gemak. Materialen die een hele nieuwe wereld openen door het gemak waarmee zij te ontwerpen zijn en iedere materiaalbeperking bij het vormgeven overwinnen. Vrijheid voor creativiteit en vrijheid in vormgeving, de vrijheid om nieuwe functies in de vrijwel onbeperkte mogelijkheden bij het ontwerpen van vormen en lijnen. Solid Surface biedt weerstand tegen slijtage en vervuiling en dat maakt het een perfect materiaal voor in de badkamer, de douche of het toilet. Een samenvoeging van dit alles is terug te vinden in de nieuwe Riho Lorient wastafel F70040 en het Burgos vrijstaande bad.

Riho Lorient wastafel Solid Surface
 

Vrijstaande baden van Solid Surface

De gepatenteerde composiet acryl basis wordt geproduceerd en bewerkt tot een materiaal dat een hogere kwaliteit van gemak in onderhoud en duurzaamheid combineert met 100% schoonheid. De wastafel Lorient van Riho in Solid Surface herinnert aan het gevoel van een glad oppervlak met de warmte van natuursteen, waardoor het ongelooflijk aangenaam aanvoelt. Riho Solid Surface is een "zijdezacht" maar solide en onverwoestbaar materiaal met een hoge vervormbaarheid die het ontwerp alle ruimte geeft en zodoende creativiteit tot leven wekt. Deze eigenschappen maakt Riho Solid Surface en de Lorient wastafel of het Birgos vrijstaande bad tot materialen die bij uitstek geschikt zijn voor architecten en ontwerpers.

Riho Burgos vrijstaand bad solid surface
 

Riho Burgos vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is het centrale object in de badkamer waarbij sommige exemplaren ruimte nodig hebben om het effect te verkrijgen. RIHO ontwikkeld met haar nieuwe vrijstaande model Burgos een alternatief voor de al bestaande muur- en hoekvarianten. Met het Burgos vrijstaande bad heeft Riho de serie van naadloze baden voltooid waarbij dit volledig vrijstaande model ook opbergruimte biedt aan badkameraccessoires. Dit bijzondere bad heeft de afmetingen van 180x102x54cm, de Lorient wastafel is beschikbaar in de maten 90x50x10cm.


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools, Sanitair nieuws