RIHO DIJON VRIJSTAANDE WASTAFEL EN SEAT DOUCHEKRUK IN SOLID SURFACE

Riho Dijon en Seat

Riho Dijon en Seat solid-surfaceEen vrijstaande wastafel met een bijpassend krukje zijn de perfecte aanvulling op het Riho badkamer programma van Solid Surface producten. Dergelijke sieraden creëren een speciale tentoonstelling in de badkamer en eisen ruimte om te oefenen voor hun optreden. De badkamer specialist Riho heeft met de nieuwe vrijstaande wastafel Dijon en de Seat nieuwe varianten ontwikkeld die perfect passen bij het ontwerp en het materiaal van de vrijstaande baden.

Met deze nieuwe badkamer modellen van de Solid Surface generatie heeft Riho de fijne kunst van het naadloos verwerken van vrijstaande baden en wastafels afgerond. Modern en ingetogen sanitair dat te combineren is met vele interieur stijlen.

 

Solid surface

Riho Solid Surface is een "zijdezacht" maar toch stevig en onverwoestbaar materiaal met een hoge vervormbaarheid, die de ontwerper vrijwel onbegrensde mogelijkheden bij het vormen biedt. Het product is niet poreus en erg makkelijk in het onderhoud en het reinigen. Al deze eigenschappen maken materiaal Solid Surface een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor architecten en ontwerpers. De afmetingen van Dijon zijn 66x44x90cm en de Seat 43x40x23cm, beide modellen zijn leverbaar vanaf november 2014.


Gepubliceerd in: Accessoires, Sanitair nieuws