RIHO BOLZANO BADKAMERMEUBEL MET EEN EIGENTIJDSE LOOK

Riho Bolzano

Riho Bolzano badkamermeubelNieuw in het Riho assortiment is het elegante badkamermeubel Bolzano. Een badmeubel waarbij de eenvoud centraal staat maar tevens het hoofdbestanddeel vormt van een smakelijke stijl en een rechthoekige vormgeving. De strakke lijnen kenmerken de, specifiek bij het Riho Bolzano badkamermeubel behorende, vierkante keramische wastafels. De meubelwastafels zijn leverbaar in de maten 60, 80, 100 en 120cm. De vorm en de expressie van de wastafels geven uw badkamer een modern maar tegelijkertijd, warm en behaaglijk gevoel. Met zijn diversiteit in afmetingen, materialen en toebehoren - waaronder de spiegelkasten en hoge kasten - biedt Riho Bolzano de ideale oplossing voor veel badkamers en maakt veel badkamerindelingen mogelijk. Zodoende zijn ook de woorden efficiëntie en functionaliteit passend voor dit Riho badmeubel programma dat met zijn rijke variaties en combinaties van het meubilair een sterke indruk maakt.

Riho Bolzano wastafel
 

Eigentijdse look met Riho Bolzano

Het Bolzano badkamermeubel van Riho straalt echt een eigentijdse look uit met de greeploze fronten en de vijf beschikbare fronten. Drie houten fronten met een levensecht houtnerf uiterlijk en een semi hoogglans of mat witte afwerking. De keramische wastafels zijn 45 cm diep zodat er ook maximale ruimte in de badkamer zelf beschikbaar blijft terwijl er comfortabel van de wastafel gebruik kan worden gemaakt.

Riho Bolzano spiegelkast

 

De spiegel met aantrekkelijke LED designverlichting zorgt voor een sfeervolle toevoeging terwijl de spiegelkast, uitgevoerd in dezelfde frontkleuren, hier ook nog praktische opbergruimte aan toe voegt. De beschikbare hoge kast bezit de maten 171,5 x 35 x 32 cm. Het Riho Bolzano badmeubel is gedacht voor pragmatische mensen: een eenvoudig concept, praktisch in gebruik maar ook met veel functionaliteit en expressie. Tegelijkertijd biedt het badmeubel een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs! Het badkamermeubel wordt geleverd met een ruimtebesparend sifon en een pop-up afvoerplug. De installatie van een standaard afvoersifon wordt niet aanbevolen.

Riho Bolzano houtdecor kleuren

 


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen