REVIGRES REVOLUTION MET PURESTONE EN FLAKE WAND- EN VLOERTEGELS

Innovatieve Revigres Revolution tegels

Revigres Purestone Retro vloertegelsRevigres lanceerde onlangs een nieuwe revolutionaire productie methode voor tegels, die de naam Revolution mee kreeg. Revolution staat voor een innovatieve collectie van wand- en vloertegels met series zoals Flake en Purestone die gekenmerkt worden door design in een pure en natuurlijke ogende vorm. De Revolution tegelserie van Revigres dankt zijn naam aan een zeer vooruitstrevende technologie die de nieuwste generatie van het produceren van door en door gekleurd keramiek introduceert. Revigres Revolution maakt bij de productie gebruik van een innovatieve wijze waarop het poederperssysteem wordt gevoed. Deze nieuwe techniek maakt een grotere diversiteit van tegelpatronen mogelijk door middel van een beter gecontroleerd mengsel en een andere wijze van het aanbrengen van poeders. De esthetische effecten worden gereproduceerd door de gehele tegel heen, zonder verven of glazuren, maar met de technische voordelen en gebruiksvoordelen van door en door keramische vloertegels. En dat is goed te zien in de eerste tegelseries waaronder Revigres Purestone tegels en Revigres Flake tegels. De zuiverheid van het Revolution proces garandeert een hoge weerstand gecombineerd met veel meer duurzaamheid en is speciaal aanbevolen voor gebieden met veel verkeer zoals openbare gebouwen, winkelpassages of kantoor gebouwen.
 
Revigres Purestone Flake decor tegels

Revigres Flake en Purestone tegels

De tegelseries die voortvloeien uit de Revolution technologie zijn Flake en Purestone, beiden met een ontwerp van moderne en veelzijdige sferen die geschikt zijn voor binnen en buiten toepassingen. De Flake tegelserie bestaat uit keramische vloer- en wandtegels met een zogenaamd vlok effect, in vier kleuren - Cool, Bone, zilver en zwart - in 60x60cm formaat. De Purestone serie is eveneens geschikt voor een betegeling van wand en vloer en wordt gekenmerkt door zijn uiterlijk dat op lijkt op steen en cement.
 
Revigres Flake vloertegels
 
De formaten in 60x60cm en 60x120cm garanderen diverse mogelijkheden bij het ontwerpen van het interieur. Revigres Revolution Purestone Tech biedt effecten met diepgang in vijf kleuren: Cool, Bone, Rope, Iron en Jet in 60x60cm en 60x120cm formaten. De Purestone Plot tegels bieden de look van natuurlijke materialen in drie kleuren - Bone, Rope en Iron. Door de overeenkomende maatvoering in de diverse tegelseries, ook her betreft het 60x60cm en 60x120cm formaten, ontstaan er talloza combinatie mogelijkheden die elke ruimte individueel kan vormen en daarmee significant kan bijdragen aan de stijl en sfeer uit het interieurontwerp.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels