QUOOKER DIRECT HEET WATER IN DE KEUKEN

Quooker

QuookerUitvinder Henri Peteri was ervan overtuigd dat zijn uitvinding ooit net zo vanzelf - sprekend zou zijn als een koelkast of een vaatwasmachine. Nu veertig jaar later is zijn droom uitgekomen. In één op de vijf nieuwe keukens wordt een Quooker geplaatst en voor honderdduizenden mensen is het een onmisbare hulp in de keuken geworden.

 

Zijn zonen Niels en Walter bestieren het bedrijf gevestigd in Ridderkerk, waar meer dan honderd mensen werken. Veel gebeurt in eigen hand. Sowieso natuurlijk de fabricage van de Quookers, maar daarnaast heeft het bedrijf een eigen productontwikkelingsafdeling en eigen reclamebureau. Ook alle service en after- sales wordt zelf gedaan.

 

Quooker eigenschappen De Quooker is inmiddels een gewoon beeld in de betere nieuwe keuken. Met de Quookers hebben gebruikers direct kokend water bij de hand. Voor een kop thee, of om groenten of pasta mee te koken of om snel iets af te spoelen; de toepassingen zijn eindeloos. Daarnaast is er de Quooker COMBI, een revolutionaire combinatie van kokend-water-kraan en boiler in één. Dit apparaat levert niet alleen kokend water (100 ° C), maar ook warm water (50-65°C) via de mengkraan. Door de gepatenteerde vacuümisolatie is het ook de zuinigste keukenboiler.

 

Quooker Fusion Quooker heeft een uitgebreid assortiment aan kranen. Voor elke smaak of stijl van de keuken is er iets passends te vinden, van klassiek tot modern. De laatste ontwik- keling is de Fusion kraan. Dit is warm, koud en kokend water uit een kraan. In bestaan- de keukens hoeft er nu dus geen extra gat meer geboord te worden, maar kan deze geplaatst worden in het gat van de meng- kraan. Al meer dan de helft van de klanten kiest voor deze alles-in-één kraan.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws