QUARYL BADEN EN DOUCHEBAKKEN

Quaryl van Villeroy & Boch creëert nieuwe mogelijkheden voor de badkamer.

Quaryl vrijstaand ligbadDe exclusieve Villeroy & Boch materiaalinnovatie Quaryl verenigt al vele jaren de hoogwaardige eigenschappen van kwarts en acryl voor baden en douchevloeren. Quaryl maakt het niet alleen mogelijk om vormen en designs te maken die met andere materialen alleen met moeite te realiseren zijn, dit grensverleggende materiaal staat ook bekend om de bijzonder duurzame kwaliteit, het hoge comfort en het inbouw- en onderhoudsgemak.

 

Perfecte vormgeving en ideale functionaliteit

Van inbouw tot onderhoud bewijst Quaryl de uitstekende producteigenschappen. Quaryl maakt door het uiterst precieze gietprocedé ontwerpen mogelijk met kleine rondingen, rechte haakse kanten en strakke hoeken en randen. Hierdoor kunnen de producten nauwkeurig worden ingebouwd, met bijzonder smalle voegen, ultravlakke integratie en een perfecte aansluiting op tegels.

Quaryl douchebak

 

Schoon en veilig

Op het gladde, poriënvrije oppervlak van Quaryl kan kalk nauwelijks hechten. Dat vereenvoudigt de reiniging en zorgt voor een permanente, subtiele glans, die ook blijft na jarenlang gebruik. De producten uitgevoerd in Quaryl hebben een slipvast oppervlak dat getest is volgens DIN 51097 door TÜV Rheinland. Het is slipvaster dan acryl en staal.

 

Buitengewoon badderen

Door het hoge isolerende vermogen voelt Quaryl aangenaam warm op de huid en is een bad nemen een stuk lekkerder. Daarnaast kan praktisch elk bad van Quaryl worden voorzien van een whirlpoolsysteem van Villeroy & Boch. De esthetiek van het bad blijft bij Quaryl optimaal bewaard omdat de luchtjets volledig geïntegreerd worden ingebouwd. Hierdoor is een heerlijk ligcomfort in een fraai design verzekerd. De baden uit de series Aveo en La Belle zijn vanwege hun vorm en functionaliteit al meerdere malen onderscheiden door internationale designfora. index 102


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools, Douche nieuws