PROVENZA DUST VLOERTEGELS ALS OF DE VLOER ER AL JAREN LIGT

Provenza Dust

Provenza Dust Vloertegels met decorVoortgaand op het pad van onderzoek en het vasthouden aan de creatieve identiteit biedt Provenza, één van de merken van de Emilceramica Group, haar klanten nieuwe assortimenten met als doel het bereiken van een gevoelsmatige overeenstemming over de schoonheid en toepasbaarheid van de collectie van vloertegels en wandtegels. EmilCeramica heeft haar aandacht gericht op een bouwmateriaal dat symbolische en structurele eigenschappen combineert, het project Stone. Een vertaling van dit natuurproduct naar keramiek die Provenza uitdaagt om de onderscheidende en creatieve kenmerken over te brengen naar een keramische interpretatie van steen.

 

Geselecteerd uit talloze steengroeven om aangepast te worden aan de principes van het moderne en veeleisende interieur. Het resultaat is een reeks producten met realistische details en versleten of natuurlijke aspecten die keramische innovatie en creatieve knowhow met elkaar combineren. Steen die de natuurlijke oppervlakte afwerkingen en efficiënte structuren met subtiel kleurgebruik samensmelt tot een realistisch keramisch product met een eigen uitstraling.

Provenza Dust Vloertegels

Een oude tegelvloer maar dan nieuw

Provenza Dust is een directe afstammeling van het project Stone en interpreteert de op het stenen oppervlak afgezette sedimenten niet alleen als een natuurlijk product, maar ook als een onderdeel van het verstrijken van de tijd. Creativiteit en een versleten kwaliteitsuiterlijk als afwerking van de vloertegels is hier een duidelijk waarneembaar resultaat van. De patina (koperroest) geeft de Provenza Dust oppervlaktes een stabiele en artistieke verschijning die het interieur verrijkt en de vorming van de invloeden van de natuur visualiseert.

 

De Sand, Grey, Mud, Rust en Black kleuren bieden een verscheidenheid aan tactiele indrukken, die indrukwekkende oppervlakken met karakter creëren. De verschillende patronen en de verschillende formaten van Provenza Dust tegels maken ieder tegelpatroon uniek, met het behoud van dezelfde visuele identiteit. Maten: 80x80, 40x80, 60x60, 30x60, 30x30 en 30x30 Vintage.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels