PRESSALIT TIVOLI SOFT, TIVOLI D EN PRESSALIT 3

Pressalit toiletzittingen

Pressalit toiletzittingenToiletzittingen met een soft close dempingsysteem worden steeds meer gevraagd. De Pressalit 3 is speciaal ontworpen voor de actuele Philippe Starck 3. Met de Tivoli Soft en Tivoli Soft D biedt Pressalit nu een nieuwe serie gunstig geprijsde soft close zittingen aan voor universele closets, ook in D-model!

 

Twee broertjes: Tivoli Soft en Tivoli Soft D’

De gezinsuitbreiding verliep zonder al te veel ophef, want met het ingebouwde soft close landt de Tivoli Soft wc bril geruisloos op de pot. Het design is een klassiek Pressalit design. Met zijn licht ronde vorm en strakke lijnen ligt het design in de lijn van zijn voorganger Tivoli2. De gepolijste en afgeronde kanten zorgen voor een kwaliteit en afwerking die de Tivoli Soft zittingen extra gebruiksvriendelijk en hygiënisch maken. Tivoli Soft is zo ontworpen dat hij op de meest gangbare closets past. De Tivoli Soft D past op D-vormige closets.

Pressalit wc bril

Pressalit 3 - perfect aangepast

Fraai design. Hoge kwaliteit. Soft close. De Pressalit 3, de nieuwe zitting van Pressalit, zal bekend worden als de zitting die perfect matcht met de Philippe Starck 3 serie van Duravit. De Pressalit 3 heeft een eenvoudig, stijlzuiver en minimalistisch design, dat perfect harmonieert met de zuivere lijnen van de Starck 3 closetpot. Pressalit 3 met soft close (bestelnummer 684) is leverbaar in de kleuren wit, zwart en pergamon. In een uitvoering zonder soft close (bestelnummer 708) is de zitting alleen leverbaar in wit.

 

Pressalit garantie

Alle Pressalit hardkunststof zittingen zijn gemaakt van hoogwaardig, door-en-door gekleurd Duroplast Dit zorgt voor een ongelooflijke duurzame en krasvaste zitting, die weerstand biedt aan de alledaagse slijtage. Vandaag, morgen en nog vele jaren in de toekomst. Daarom krijgt u op Pressalit zittingen altijd tien jaar garantie.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws