PRESSALIT COLOUR BLEND DE TOILETZITTING MET STIPPEN

Stefan Scholten & Carole Baijings

Pressalit toiletbril colour blendDecoratieve stippenpatronen verlenen uw badkamer of toilet elegantie. Samen met het bekende Nederlandse designer-duo Scholten & Baijings introduceerde Pressalit Seats enige tijd geleden een revolutionair design voor de toiletzitting of WC bril. De nieuwe designercollectie Colour Blend combineert de klassieke, kwaliteitsvolle materialen van Pressalit Seats voor het wandcloset of duoblok met een minimalistisch stippen-patroon voor een geraffineerd visueel accent in de badkamer of toilet.

 

Persoonlijke details zijn de nieuwste trend op het gebied van interieurdecoratie. Spitsvondige wanddecoraties en elegante vloerkleden worden gebruikt om een unieke sfeer in de woonkamer, keuken of kinderkamer te creëren. Pressalit Seats brengt de persoonlijke stijl nu ook in het toilet en de badkamer en ontwikkelde, als ander design, een moderne collectie toiletzittingen met stippenpatronen, Colour Blend, in samenwerking met het Nederlandse designer-duo Scholten & Baijings.

 

Harmonieuze fusie met Pressalit toiletbrillen

Stefan Scholten & Carole Baijings zijn bekend door hun geometrische vormen, verrassende details en eenvoudige grafische lijnen, gebaseerd op een zorgvuldig samengesteld kleurenpallet. In Denemarken kennen de meeste mensen hun design van de interieurproducten van HAY, maar het duo heeft ook samengewerkt met de beroemde Duitse autobouwer BMW aan een installatie voor de voorstelling van een concept car, de Mini One, in 2012. Nu is het de beurt aan de badkamer om het effect te ondergaan van de scherpe contrasten van de designercollectie van Pressalit Seats, Colour Blend passend in elk badkamer ontwerp.

 

In de badkamer is de toiletzitting visueel verwant aan de closetpot, de wastafel, de wanden en de vloer. Het belangrijkste doel van de Colour Blend serie bestaat er dan ook uit om elegante patronen te gebruiken om stijlvol design en kwaliteitsvolle eigenschappen te verenigen en een persoonlijke en harmonieuze badkamersfeer te creëren.
 

Pressalit toiletbril met stippen

Lumineuze stippen op de toiletbril

De Colour Blend collectie van Pressalit Seats bestaat uit 8 modellen met een eenvoudig en stijlvol stippenpatroon in verschillende afmetingen. Door het achtergrondpatroon en de stippen in hun respectieve kleuren te maken, krijgen de stippen een artistiek uiterlijk als lumineuze grafische effecten die een persoonlijk en verrassend elegant accent aan de badkamer toevoegen. De toiletbril met de tweekleurige combinatie van materiaalbasis en patronen zorgt voor een geraffineerd contrast met de andere badkamerelementen.

 

De kleuren van de patronen werden zorgvuldig geselecteerd op basis van een kleurenonderzoek, dat speciaal is gehouden om het visueel effect van de nieuwe patronen op de standaard witte elementen van de badkamer te maximaliseren. Het kleurenscala past bij de bestaande kleurencollectie van Pressalit Seats, dat varieert van lichtgrijze via helderblauwe tinten tot wit. Ongeacht of de stijl klassiek wit of ruw beton is, er zal altijd een patroon zijn dat perfect op het persoonlijke badkamerinterieur is afgestemd.

 


Gepubliceerd in: Accessoires, Sanitair nieuws