PRESSALIT AUTOCLOSE TOILETZITTING, DE ZITTING DIE AUTOMATISCH SLUIT

Pressalit Autoclose

Pressalit toiletzittingAl tientallen jaren is er ‘strijd’ tussen mannen en vrouwen: moet de zitting omhoog of omlaag? Met AutoClose® draagt Pressalit bij aan de terugkeer van harmonie in de badkamer en toiletruimte. Deze nieuwe functie zorgt er namelijk voor dat de zitting zich automatisch sluit.

 

Functionele toiletzitting

Met de nieuwe AutoClose®-functie van Pressalit sluiten zowel zitting als deksel automatisch na gebruik. De toiletzitting is uitgerust met een intelligente sensor, die continu registreert of er iemand in de buurt van het toilet aanwezig is. Zodra de sensor een gebruiker registreert, zullen zitting en/of deksel open blijven. Daarna sluit deze automatisch met een zachte landing, dankzij het eveneens in de zitting geïntegreerde soft close-mechanisme.

Pressalit autoclose toiletzitting

Intelligente zitting

De AutoClose®-functie heeft een aantal details dat deze zitting werkelijk buitengewone meerwaarde geeft. Zo kunnen bijvoorbeeld zitting en deksel gelijktijdig sluiten, maar ook het deksel alleen. Indien gewenst kan het deksel ook langer open blijven staan. Wanneer men het deksel opent en vervolgens buiten het sensorbereik gaat staan, dan blijft het deksel vijf minuten lang geopend. Deze functie is bijvoorbeeld nuttig bij het schoonmaken. De Quick-release-functie zorgt voor eenvoudig onderhoud van de zitting.

 

Minimalistisch design

De zitting Modern Art met AutoClose® van Pressalit combineert een minimalistisch, sober design met functionele details. Deze zitting heeft een fraaie vormgeving met golvende lijnen. In de modellen is op elegante wijze een praktisch handvat in de zitting en het deksel geïntegreerd, zodat het ontwerp van de zitting een hygiënische meerwaarde in zich bergt. Modern Art met AutoClose® is geschikt voor de meeste toiletten die op de markt verkrijgbaar zijn.

 


Gepubliceerd in: Accessoires