OSRAM RETROFIT LED VERLICHTING ENERGIEZUINIGE LICHTBRONNEN

Osram Retrofit

Osram Parathom ledverlichting
OSRAM led retrofit assortiment met nog meer energiezuinige innovaties. De nieuwste ledoplossingen met een aantrekkelijke en moderne vormgeving als één-op-één vervangers van conventionele, inefficiënte en stroom verslindende lichtbronnen.

 

Sfeervolle ledvervanger voor de LINESTRA® lamp

Deze 6W ledlamp is een hoogwaardige vervanger voor de LINESTRA® gloeilamp van 300 mm lang. De LEDinestra® heeft daarnaast een lange levensduur en een verlaagde warmteontwikkeling. De lichtkleur is aangenaam warmwit met een kleurtemperatuur van 2.700K. Bovendien is de LEDinestra® voorzien van drie jaar OSRAM garantie. Uitstekend geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld woonhuisverlichting en de hospitality branche. In spiegelverlichting levert het homogene licht en de uitstekende kleurweergave de perfecte oplossing voor volwaardige vervanging van de oude technologie. De LEDinestra® is verkrijgbaar in twee versies, met lampvoet S14s (twee voetjes) en S14d (één voetje), en is daarmee volledig één-op-één uitwisselbaar met de LINESTRA® gloeilamp.

Met een levensduur tot wel 12.000 uur en 80% lager energieverbruik heeft de LEDinestra® een snelle terugverdientijd in professionele en consumententoepassingen.

 
 
 
 
 

OSRAM PARATHOM® PRO LEDspot111 50 advanced

De enige één-op-één ledvervanger voor AR111!

De PARATHOM® PRO LEDspot111 50 advanced is het eerste volwaardige ledalternatief voor AR111 halogeen reflectorlampen van 50W.

De ledspot heeft een hoge lichtstroom: 3.600 cd bij 2.700K en 4.000 cd bij 3.000K en een uitstralingshoek van 24º. De lamp verblindt desondanks niet dankzij de speciale constructie van de lamp met een diepe reflector. De lamp is wat betreft design volledig één-op-één uitwisselbaar met de HALOSPOT® AR111 halogeenlamp en past hierdoor in alle armaturen.

 

Werkt optimaal in combinatie met HTM 70/230-240 en HTM 105/230-240 en is volledig dimbaar!

De levensduur is 45.000 uur, wat een aanmerkelijke besparing oplevert op onderhouds- en installatiekosten, en daarnaast uiteraard ook de energiebesparing van ruim 80%. Geschikt voor downlights, spots en signalering in winkels, musea, galeries, restaurants, hotels en kantoren. Voorzien van vijf jaar garantie.

Osram Parathom pro ledspot

 

OSRAM PARATHOM® PAR16 35 35º Advanced

Dimbare vervanger voor 35W GU10 halogeenlamp

De PARATHOM® PAR16 35 35º Advanced vervangt een 35W halogeenlamp en bespaart daarbij tot wel 90% energie. De lichtsterkte is 600 cd, met een brede uitstralingshoek van 35°. De lamp heeft dezelfde afmetingen als een GU10 halogeenlamp en is daarmee een volwaardige één-op-één vervanger. Daarnaast is de PARATHOM® PAR16 35 35º Advanced dimbaar en heeft de lamp een garantietermijn van vier jaar. Continu, energiezuinig ledlicht voor ruimtes waar licht lang brandt, bijvoorbeeld als woonhuis- of accentverlichting in winkels, hotels en restaurants.

 

OSRAM PARATHOM® CLASSIC A 470 lumen 2.700K

De directe vervanger van 40W gloeilamp

Deze nieuwe versie in het PARATHOM® PRO assortiment vormt de eenvoudige één-op-één vervanging voor 40W gloeilampen. Rondom stralend en in een futuristisch design gaat de lamp tot wel 25.000 uur mee en daarbij zijn ze ook nog eens 100% dimbaar. Verkrijgbaar met de lichtkleur 827 (Warm White), dus ideaal geschikt voor woonhuis- en hospitality toepassingen. OSRAM geeft op deze lampen een garantie van vier jaar.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen