O.NOVO SANITIAR VOOR EEN TIJDLOZE BADKAMER, HOTEL OF KANTOOR

Villeroy & Boch O.novo

Villeroy & Boch O.novo badkamerDe serie O.novo van Villeroy & Boch een lijn die zich kenmerkt door diversiteit, kleur en decor en dat alles voor een aangename prijs. Moderne afwerkingen, herkenbaar eigen decors, perfect op elkaar afgestemde vormen in eersteklas Villeroy & Boch kwaliteit. Een zeer uitgebreide serie, zowel voor de particuliere als utiliteitsbouw, voor openbare voorzieningen en voor kantoor- en hotelprojecten.

 

Villeroy & Boch O.novo diversiteit

Met O.novo heeft u een ruime keuze aan fraaie wastafels in vele maten en uitvoeringen. O.novo heeft voor elke badkamer de perfecte oplossing: standaard wastafel met zuil of sifonkap, fonteintje, onderbouw-, inbouw-, en voorbouwwastafel.

Naast het reguliere assortiment biedt O.novo Vita doordachte oplossingen voor badkamers voor gehandicapten. Het bijzondere hieraan: O.novo Vita komt tegemoet aan de eisen van zowel smaakvolle elegantie als veiligheid.

 

O.novo ontwikkeling en duurzaamheid

Een compleet assortiment toiletten en bidets ook in compacte uitvoeringen, een breed portfolio waterbesparende technologieën, verbeterde gebruikersherkenning bij urinoirs en innovatieve, tijdbesparende bevestigingssystemen.

Villeroy & Boch O.novo

Villeroy & Boch O.novo baden

O.novo baden van staal of acryl overtuigen door hun vormgeving en producteigenschappen. De onderhoudsvriendelijke baden, optioneel verkrijgbaar met antislipcoating, zijn zeer praktisch te noemen. Bijzonder overtuigend is het waterbesparende bad O.novo green. Hiermee is het mogelijk een volledig gevuld bad te nemen en daarbij toch maar liefst 75% van de gebruikelijke hoeveelheid water te besparen. Nog een pluspunt van de geringe wanddiepte is de gemakkelijke instap.

 

O.novo lifestyle

Met de nieuwe aanpak doet een herkenbaar eigen stijl zijn intrede bij u thuis en in de projectsector. ‘Cherry Blossom’, ‘Pretty Silhouette’ en ‘Playground’ - moderne decors in frisse kleuren zijn uitermate trendy en zijn bijzonder geschikt voor gebruik in kinderkamer, boetiek of bijvoorbeeld designhotels. Het is tijd voor een verrassing, Villeroy & Boch O.novo. Wilt u zien hoe deze serie in uw badkamer staat? Vraag hier uw badkamer ontwerp aan.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws