NOVOCERAM NAPAMI HOUTLOOK TEGELS

Houtlook keramische tegels voor vloeren en wanden in het interieur

Novoceram Napami houtlook tegelsNapami is een verzameling van houtlook tegels in door en door gekleurde porcellanato van Novoceram. De Franse keramische tegelfabrikant die bestaat sinds 1863 en voornamelijk wand- en vloertegels ontwerpt die in staat zijn om het interieur tot de verbeelding te laten spreken. Decortegels met een 3D dimensionale expressie en tegelontwerpen die in staat zijn om illusies te creëren die u blijven integreren.

Novoceram Napami tegels

De Novoceram Napami tegelcollectie vertegenwoordigt vijf verschillende interpretaties van echt houten parketvloeren, vijf essenties die elk verkrijgbaar zijn in vijf verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering identificeert en adresseert een specifieke levensstijl met een referentie naar zijn eigen unieke universum die diversiteit belooft en een eigen expressie garandeert. Napami Brossé heeft het uiterlijk van gebleekt en geborsteld eiken. Neutraal en licht, wat ruime beoordelingsvrijheid laat voor wat betreft meubels en het decoreren van het interieur. Brossé herinnert aan de stijl van de grootse Noord-Europese ontwerpers.
 
Napami Moiré is geïnspireerd op de eiken vloeren van de traditionele Haussmann gebouwen. Een vloer met geweldige karakter, in staat om de meeste van de kenmerken van de woonstijl bedacht door de ontwerper te maken. Napami Tanne is een elegante en verfijnde verdieping van natuurlijk hout naar de houtlook tegel, die daarmee een breed scala aan geselecteerde antieke eiken planken biedt. Een perfecte vloertegel voor een industriële stijl loft die met klassieke meubels in eenzelfde stijl of wellicht met een moderne twist, wordt ingericht. Napami Grisé reproduceert een zorgvuldige selectie van notenhout, een van de meest waardevolle houtsoorten in de wereld met een warme en chique uitstraling. Napami Grisé is een uiterst elegante oplossing, ontworpen voor degenen die uit zijn op zoek naar een originele vloer, met een onderscheidend vermogen, geschikt voor zowel binnen in de woning als commerciële instellingen. Napami Fumé reproduceert houtlook tegels die verbrand lijken als houten planken met intense zwarttinten. Napami Fumé is een vloertegel met een combinatie van elegantie en originaliteit, dus ideaal voor zowel een verrassend interieur binnen in de woning alsook winkels en andere soortgelijke toepassingen.

 

Napami houtlook tegels zijn alleen beschikbaar in de 20×120 formaat: een groot formaat, een absolute must voor elke Novoceram collectie, een formaat dat aanzienlijk bijdraagt aan de esthetische succes van het product.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels