NIKO DRAADLOZE SCHAKELAARS WAAR U MAAR WILT

Niko schakelaars

Niko draadloze schakelaars
Traditionele elektrische bekabeling? Die heeft zijn grenzen. Uitbreiden of aanpassen betekent meteen ook hakken, slijpen, en uren plafonds openbreken. En dat brengt voor de woningeigenaar extra werkzaamheden, kosten én overlast van stof en puin met zich mee. De draadloze Niko bedieningen, zenders en ontvangers heffen elke installatiebeperking op.

 

Onbegrensde mogelijkheden

De draadloze producten van Niko werken volgens het Easywave-protocol. U kleeft, schroeft of legt de bedieningen aan op plaatsen waar u maar wilt. Ook tevens mogelijk op massief hout, beton, glas of spiegel. U kunt met één zender een onbeperkt aantal ontvangers bedienen. Eén ontvanger stuurt u met maximaal 32 zenders aan. Door het bereik van 30 meter binnenshuis bedient u onbeperkt verlichting, ventilatie, rolluiken, garagedeuren en zonwering.

 

Veiligheid eerst

Het draadloze productassortiment van Niko werkt op een frequentie van 868,3 MHz. Dat maakt het ongevoelig voor storingen. De 24-bit code genereert ongeveer 16,7 miljoen mogelijke codes. Inbreken in het systeem? Dat is quasi onmogelijk.

 

Afwerking op maat

De draadloze bedieningen werkt u af met alle afdekramen uit de Niko Pure, Intense en Original reeksen. zo sluiten ze mooi aan bij het vernieuwde interieur en de andere schakelaars en stopcontacten.

 

Inspirerende voorbeelden

  • Met de draadloze Niko producten maakt u het onmogelijke toch mogelijk. De combinatiemogelijkheden van schakelaars, zenders en ontvangers zijn bijna onbeperkt. Voor elk probleem vindt u wel een oplossing. Hierbij alvast een aantal voorbeelden.
  • Maak van een enkelvoudige een tweevoudige schakelaar en bedien van op één plek twee lichtpunten.
  • Een schakelaar die bij een herinrichting achter een kast verdween vervangt u eenvoudig door een andere, waar u maar wilt.
  • Met draadloze deurcontacten schakelt u de verlichting automatisch aan en uit
  • Met een draadloze dimmer maakt u een lichtkring dimbaar.
  • Zit de lichtschakelaar op een niet zo handige plaats? Installeer er één extra op de juiste plaats.
  • Bedien uw schemerlamp met een gemakkelijk bereikbare schakelaar op de muur.
  • Schakel van in uw auto tegelijkertijd met het openen van de garagedeur het licht in uw garage en/of hal aan en uit met een draadloze Niko afstandsbediening.
  • Installeer binnenshuis een handige schakelaar om uw buitenverlichting van in uw woonkamer of keuken te doen branden en te doven.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen