NIEUWE BADKAMERMEUBELS IN DE SPHINX 320 SERIE

Sphinx 320

Sphinx 320 badkamermeubelsOm gehoor te geven aan de vraag van de consument naar niet alleen meer kleur, maar ook naar meer functionaliteit en opbergruimte in de badkamer, heeft Sphinx een geheel nieuwe collectie badkamermeubels op de markt gebracht. Met deze nieuwe collectie heeft Sphinx nu 4 nieuwe kleuren in de 320-serie: hoogglans wit, mat lava-grijs, generfd iepen en donker eiken. Elk meubelelement is leverbaar in deze 4 kleuren.

 

De wastafels zijn leverbaar van 50 tot 85 cm breed. Dubbele wastafels hebben een breedte van 130 cm. Voor elk soort wastafel zijn aantrekkelijke onderkasten leverbaar, allemaal met een ruime lade inclusief handige kleine binnenlade om kleine dingen in op te bergen. Onderkasten voor dubbele wastafels hebben 2 van deze lades.

 

Strak en comfortabel

Geheel conform de wensen van de huidige tijd heeft deze nieuwe serie moderne en strakke lijnen en een geïntegreerde comfortabele greeplijst. Alle lades hebben het zogeheten SoftClose mechanisme en bieden veel opbergruimte. Naast de onderkasten voor wastafels heeft de nieuwe serie ook 3 zijkasten en een hoge kast in het programma.
Sphinx 320 enkel badkamermeubel

De vormgeving van de wastafels is ook doorgevoerd in de meubels, zodat ze perfect op elkaar aansluiten en een geheel vormen. Zelfs de greeplijsten zijn voorzien van subtiele ronde vormen, net als de fronten. Van de zijkasten zijn van het aflegvlak de randen iets verhoogd, waardoor het precies aansluit op de greeplijst.

 

Handig opbergsysteem

Zowel de hoge kasten als de zijkasten hebben in het onderste gedeelte een kast met een lade en daaronder een draaideur. De grotere uitvoeringen hebben ook daarboven nog kastruimte met een deur. Het handige opbergsysteem in de hoge kast zorgt voor een goede bereikbaarheid van alle spulletjes. Bovendien zijn de kasten met deur voorzien glazen legplanken.

 

De bovenkast heeft dezelfde maten als de nieuwe Sphinx Option spiegelkasten, waardoor ook deze perfect te combineren zijn en bijvoorbeeld eenvoudig boven de wastafel of zelfs boven een lage zijkast gemonteerd kan worden. Omdat Sphinx overtuigd is van de kwaliteit van hun badmeubels geven ze maar liefst 5 jaar garantie.


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen