NIEUW: ARIANA WAND- EN VLOERTEGELS

Ariana tegels

Ariana Legend vloertegelsAriana tegels zijn tegels met een Italiaans design, waarbij de Italiaanse sfeer bijna letterlijk te proeven valt. Het bedrijf is opgericht in 1967 en heet voluit Ariana Ceramica Italiana. Het assortiment van dit Italiaanse bedrijf is anders dan anders. Zo maken zij bijvoorbeeld nog altijd de kleine formaten vloertegels, die door andere bedrijven niet meer geproduceerd en verkocht worden. Daardoor is het mogelijk om mooie patronen te leggen met deze keramische vloertegels van superieure kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de serie Rovere. Deze tegel komt prachtig uit in een visgraat patroon, wat mogelijk is door het formaat van de steen (20 bij 80cm), en wordt met dit legpatroon tot een sieraad in de woonkamer of de keuken.

 

Ariana vloertegels

De vloertegels van dit bedrijf zijn onder te verdelen in drie groepen: de houtlook, de steenlook en eigentijds. De eerder genoemde Rovere is een houtlooktegel, maar daarnaast is er bijvoorbeeld ook nog de serie Bali. Deze komt exotisch over en is te verkrijgen in meerdere kleurstellingen. Ook voor wanden is dit een gewilde lijn waar een aantrekkelijke en welkome sfeer mee kan worden gecreëerd. Door zijn mooie uitstraling lijkt de wand daarmee van echt hout te zijn gemaakt. Bij de steenlook kunt u ook denken aan de Fluido. Een mooie keuze voor in de badkamer, en te verkrijgen in meerdere maten en kleuren, zoals meerdere tinten grijs.

Ariana Portland vloertegels
 
De keramische producten van Ariana zijn niet alleen binnenshuis te gebruiken, maar ook buiten komen ze prima tot hun recht. Een betegeld terras aansluitend aan de woonkamer of een looppad door de tuin van aaneengesloten houtlook tegels of juist los gelegd, als stap tegels. Wat dacht u van een balkon betegeld met deze houtlook vloertegels? Bestand tegen weer en wind en toch een mooie sfeer met aantrekkingskracht. Als u ook nog de wanden in dezelfde sfeer betegelt, ontstaat er een knus geheel. Daarnaast kunt u ook in publieke ruimtes, zoals een restaurant, gebruik maken van dit mooie, degelijke Italiaanse product dat elk interieur in de gelegenheid stelt een bijzonder en aantrekkelijk statement af te geven.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels