NIBE BOILERS VOOR OPTIMAAL WATERCOMFORT BIJ HET DOUCHEN

Nibe boilers

Nibe boilersTerwijl de consument steeds meer warmtapwatercomfort eist, stelt de overheid steeds strengere eisen ten aanzien van waterkwaliteit en waterhygiëne. Met de indirect verwarmde spiraalboilers NIBE PUB2 en PUB2 DS komt u moeiteloos tegemoet aan beide eisen. Deze kwalitatief hoogwaardige boilers van NIBE zijn namelijk veilig en onderhoudsvrij en voorzien met een voorraad tot wel 500 liter water van 65°C bovendien optimaal in de warmtapwaterbehoefte.

 

De NIBE PUB2 boiler - leverbaar met enkele én droge dubbele scheiding - is al jaren een uitstekende keuze voor warm-waterinstallaties in grotere woningen en utiliteitsgebouwen. De boilers zijn voorzien van een spiraalvormige warmtewisselaar (0 22/35 mm) en zijn waterzijdig volledig uitgevoerd in zuurstofvrij roodkoper. Hierdoor bieden ze een uitstekende corrosie-bescherming, zonder toepassing van opofferingsanodes. Regulier onderhoud is dan ook overbodig. Elke PUB2 boiler draagt bovendien het KIWA-keurmerk'.

 

PUB2 DS: boilers met droge dubbele scheiding

De boilers van het type PUB2 DS zijn voorzien van droge dubbele scheiding en mogen daarom direct worden gekoppeld aan een op een cv-installatie aangesloten ketel met een vermogen groter dan 45kw. Deze unieke eigenschap biedt in installatie-technisch opzicht een eenvoudige en praktische oplossing om in veel voorkomende situaties een comfortabele warmwatervoorziening te ontwerpen.

 

Hoog warmwatercomfort

Dankzij de grote capaciteit - variërend van 160 tot 500 liter - en de royale continue tapcapaciteit van 860 tot 1.350 liter water van 40°C, bieden de boilers optimaal warmtapwatercomfort. In combinatie met een NIBE zonlichtsysteem zijn PUB2 boilers met enkele scheiding tevens uitstekend toepasbaar als zonneboiler.

 

Kenmerken NIBE PUB2/PUB2 DS • Keuze uit zeven indirect verwarmde spiraalboilers (met één of twee spiralen) met enkele of droge dubbele scheiding

  • Leverbaar met een inhoud van netto 160, 200, 270 en 500 liter
  • Geschikt voor grotere woningen en professionele warmtapwatervoorziening
  • Onderhoudsvrij door roodkoperen voering
  • Uniek is: verwarmingsspiraal met dubbele droge scheiding goedgekeurd door KIWA
  • Voorzien van hoogwaardige isolatiemantel

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen