MOSA SOLIDS TEGELS ALS DE NATUUR

Mosa Solids

Mosa Solids vloertegelsDe keramische tegelfabrikant Mosa presenteert haar nieuwe tegel serie, Mosa Solids, de nieuwste toevoeging aan de collectie van bijzondere vloertegel producten. Mosa Solids is een speciaal ontworpen tegelserie die moeiteloos de balans vindt tussen enerzijds slijtvastheid en verschillende toepassingsmogelijkheden en anderzijds een zekere elegantie met een natuurlijke uitstraling en de gerenommeerde kwaliteit die kenmerkend is voor alle Mosa producten.

 

De identiteit van deze vloertegels worden bepaald door de fysieke en functionele kracht. Dit karakter wordt verder versterkt door de luxueuze uitstraling van de collectie. De Mosa Solids tegels zijn ontworpen in een verscheidenheid van formaten, waaronder de royale en veelzijdige 60 x 60 cm, die daarmee een betaalbare en complete oplossing biedt aan ontwerpers en architecten. De sublieme natuurlijke overgang van texturen en kleuren creëren de illusie dat de individuele tegel groter lijkt, iets wat goed aansluit bij het stoere uiterlijk.

 

Elk type tegel in deze collectie heeft zijn eigen textuur, die ontstaat door een gelaagdheid in de gedroogde korrels en een mix van fijne en grove vlokken. Het resultaat is een impressie van kleurdiepte en rijke textuur, zelfs als de tegels in feite een gladde afwerking hebben. De ruw ogende uitstraling van de Mosa Solids tegelserie is bewust zo gemaakt om een perfecte pasvorm voor zijn duidelijk aanwezige sterke persoonlijkheid te creëren.

Mosa Solids tegels

 

Mosa Solids kleuren

De collectie bestaat uit twaalf kleuren, waaronder aardse tinten zoals levendig wit, steen grijs, zand beige, jade grijs, klei grijs, basalt grijs en grafiet zwart om meer kleur-intensieve tinten zoals diep oker, bos grijs, agaat grijs, roest rode en bruine aarde. Daarnaast laten de speciaal geproduceerde kleurgradaties en texturen de voegen tussen de tegels verschijnen als discreet en zo klein mogelijk, hierdoor oogt de totale vloer als een keramische afdekking die tot één geheel wordt.

 

Dit robuuste uiterlijk en het dynamische aspect van Mosa Solids kan, vanwege zijn duurzaam en praktische aard, worden toegepast op een grote verscheidenheid van plaatsen. Zijn robuuste bouw maakt het een ideale kandidaat voor het gebruik in zowel openbare ruimtes - zoals winkels, stations, ziekenhuizen en scholen - alsook in de hedendaagse woning. Het assortiment omvat ook eenvoudig te reinigen matte en anti-slip Micro-Relief (MR) oppervlakte afwerkingen, die in openbare ruimtes zorgt voor probleemloos gebruik en lage onderhoudskosten.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels