MOSA SCENES EINDELOOS TEGELS COMBINEREN

Mosa changes the scene

Mosa Scenes tegelsScenes is een elegante en veelzijdige serie: de perfecte tegels om kleurpaletten op maat te maken voor muren en vloeren en om een unieke sfeer te scheppen waarbij het effect gelijk is aan een vergroot mozaïek dat diepte en luxe aan elk oppervlak toevoegt.

 

De collectie is ontworpen geheel in lijn met de bekende huisstijl van Mosa, waarin veelzijdigheid en originaliteit de basis vormen. Deze tegels kunnen in kleurgroepen of in combinatie met verschillende andere groepen toegepast worden, zodat respectievelijk een subtiel of juist een speels, maar toch elegant effect gecreëerd kan worden met verschillende tinten, contrasten en grafische patronen. De collectie bestaat uit verschillende variaties met een basismaat van 15x15cm, de designmogelijkheden eindeloos zijn.

Mosa tegels Scenes

Met de serie Scenes worden ook acht gloednieuwe kleurgroepen aan de Mosa familie toegevoegd. Daarnaast zijn er per kleur vier textuuropties mogelijk, waardoor er nog meer variatie en elegantie wordt toegevoegd aan de reeds uitgebreide productserie. De Scenes collectie is verkrijgbaar in vier koele kleuren (white gray, cool grey, green grey, dark anthracite) en vier warme kleuren (mid beige, warm ochre, warm grey, dark brown).

 

Met Mosa Scenes collectie kunnen variatie en stijl zowel op verticale als horizontale oppervlakken perfect toegepast worden. De serie is slijtvast en heeft sprankelende, maar toch natuurlijke tinten. Dat betekent dat Scenes goed toegepast kan worden in verschillende omgevingen; van natte ruimtes zoals badkamers, tot aan restaurants en winkels. De verschillende texturen van de tegels variëren van een poederige, zachte kleilook tot een grofkorrelig oppervlak. Deze texturen creëren een elegant coatingeffect, speciaal ontworpen om tijdloze schoonheid uit te stralen. Mosa Scenes is een zeer praktische en betaalbare collectie tegels.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels