MEER WATER IN HET BAD MET DE VIEGA MULTIPLEX VISIGN M9 BADAFVOER

Viega Multiplex Visign

Viega Multiplex Visign badafvoerMet de nieuwe badgarnituren Multiplex Visign M9 en Multiplex Trio Visign MT9 van Viega wordt baden nog relaxter. Wie licht op de draairozet drukt, verhoogt de stand van het badwater automatisch met vijf centimeter. Comfort voor de badkamer tot in het kleinste detail.

 

De Multiplex afvoer- en overloopgarnituren van Viega behoren tot de klassiekers in de badkamer. Het onderscheidende design en de gecombineerde afvoer- en overloopfunctionaliteit -eventueel uitgebreid met toevoer- dragen daar zeker aan bij. De Multiplex-serie wordt geleverd met verschillende afbouwsets en werd onder meer voor de Duitse Designprijs genomineerd en bekroond met de Red Dot Design Award.

Viega Multiplex Visign badafvoer combinatie  Viega Multiplex Visign meer water in het bad
 
 

Meer comfort met meer water

De nieuwe Multiplex Visign M9 en Multiplex Trio Visign MT9 bieden nu nog meer comfort: door de draairozet licht in te drukken kan het waterniveau in het bad met vijf centimeter meer dan normaal worden verhoogd. Door even aan de rozet te trekken, daalt de waterstand weer naar het normale niveau. In beide situaties blijft de overloopfunctie onveranderd functioneren. Zonder verhoogde overloop loopt het water direct onder de draairozet weg. Door het licht aandrukken wordt deze opening gesloten waardoor het water aan de 5 cm hoger gelegen bovenzijde van de garnituurrand wegstroomt. Het openen en sluiten van de afvoer gebeurt zoals altijd door de bediening een halve slag te draaien.

 

Functie eenvoudig uitbreidbaar

De nieuwe badgarnituren met verhoogde waterstand kunnen op alle gangbare baden met standaard-overloopopening worden gemonteerd. Ze zijn als Multiplex M9 en Multiplex Trio MT9 leverbaar in drie maatvarianten - naar keuze verchroomd of van rvs. Voor reeds geleverde badgarnituren van de nieuwe Mulitplex-generatie biedt Viega een ombouwset. Deze bestaat uit een bevestigingsflens en draairozet waarmee de garnituur eenvoudig kan worden uitgebreid met verhoogde waterstandfunctie.


Gepubliceerd in: Installatie materialen