LUMIANCE INSTAR PRO LED VERLICHTING VOOR DE BADKAMER

Instar Pro LED

Lumiance Instar Pro led spotNa de introductie van Motto Trend LED, Instar ECO Kit LED en Stello Comfort LED breidt Lumiance zijn aanbod 'alles-in-één' ledoplossingen verder uit met de stijlvolle Instar Pro LED.
 

Compacte prestaties

Instar Pro LED is de nieuwste led oplossing van Lumiance, aangeboden als 12W accentspot met geïntegreerde led lichtbron en standaard met dimbare Ieddriver, perfect voor alle toepassingen waar de klant het licht eenvoudig wil dimmen naar een sfeervol niveau zoals in residentiële toepassingen of in hotels en restaurants. De IP23 spots hebben bovendien een zeer compacte vorm met een plafondopening van slechts 75 mm.

 

De reeks biedt uitstekende prestaties, met een totale systeemefficiëntie van tot 68 lm/W, en een totale lumenoutput tot 810 Im. Als klant heeft u de keuze uit de kleurtemperaturen warmwit (3.000K) en neutraal wit (4.000K), met een lichtbundel van 36°. Ook deze reeks is een perfect alternatief voor halogeenspots! Dankzij de nieuwste led technologie biedt Instar Pro LED u een krachtige verlichting zonder UV- of IR-straling en tegelijkertijd een energiezuinige oplossing met een minimale onderhoudskost.

Lumiance Instar Pro led spot in de badkamer
 

Flexibel en doeltreffend

Standaard zijn alle Instar Pro LED spots 2x 30° richtbaar. Lumiance levert de reeks in fraai mat wit of geborsteld aluminium, voor een mooie integratiein alle eigentijdse projecten. En zoals bij alle Lumiance producten is deze kit uiterst veilig en eenvoudig te installeren, en daardoor de gewaardeerde keuze van elke installateur. Bijzonder interessant is ook dat deze reeks kant-en-klaar verkrijgbaar is met Isotera oplossing. Zoals u misschien al weet is Isotera het revolutionaire contactloze voedings¬systeem voor led verlichting. Het iSotera systeem bestaat uit een aantal componenten, zoals het iSotera voedingsblok, de iBus kabel, iCouplers aansluitblokken en Con bedieningscomponenten. Het voedingsblok levert een variabel laag-spanningssignaal met constante stroom op een hoge frequentie (50 kHz) aan de oranje iBus kabel. De iCouplers, die eenvoudigweg over de kabel worden 'geschoven', pikken dit hoogfrequent signaal op onder de vorm van inductie en zetten dit om in een vooraf bepaalde constante gelijkstroom, nodig om de ledarmaturen te voeden. Met behulp van de Con bedieningscomponenten kunnen we de voedingsblokken schakelen of verschillende groepen van iCouplers schakelen en dimmen. Verder zijn ook bewegings- en daglichtsensoren beschikbaar om een nog energiebesparender installatie te bekomen.

 
 

Door het feit dat het plaatsen, verplaatsen, bijplaatsen en verwijderen van armaturen op de iBus kabel gereedschapsloos kan gebeuren, en dit terwijl deze in werking is, zorgt dit voor een enorme tijdwinst tijdens de installatie en tijdens eventuele aanpassingen in de configuratie van het verlichtingssysteem.


Gepubliceerd in: Installatie materialen