LED DOWNLIGHTS OSRAM PUNCTOLED

Osram Punctoled

Osram PunctoledEfficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit zijn essentieel als het gaat om moderne ledoplossingen. Waarom genoegen nemen met minder? Vertrouw op maximale kwaliteit, energie-efficiëntie en een uitgebreid assortiment ledarmaturen van OSRAM.

 

PUNCTOLED® COB

De nieuwe OSRAM PUNCTOLED® COB is ontwikkeld voor een gemakkelijke overgang van hoogvolt halogeen down-Iights naar LED downlights. Daarbij realiseren ze een energiebesparing tot wel 85%. Ze zijn een directe vervanging voor halogeen inbouwspots van 35W, 50W en 75W, op het gebied van lichtintensiteit, diameter, dimbaarheid en ontwerp. De driver is ingebouwd in de spotbehuizing en de twee lichtkleuren (3.000K en 4.000K) maken het toepassen van deze spots nog flexibeler. Deze led downlights met een zeer lange levensduur tot 35.000 uur zijn beschikbaar in de vermogens 5W (270 Im), 7W (390 Im) en 9W (500 Im). Ideaal voor toepassingen waar efficiënte, zwenkbare en dimbare downlights nodig zijn voor algemene en accentverlichting. De PUNCTOLED COB maakt deel uit van het Essentials gamma; OSRAM biedt daarom een garantie van vijf jaar.
 
Osram Punctoled led verlichting

Compact Downhight LED

De Compact Downlight LED is een efficiënt led inbouwarmatuur voor standaard toepassingen in kantoren en openbare gebouwen. Dankzij het klassieke ontwerp met vertrouwde vormen en afmetingen, kunnen conventionele systemen eenvoudig en snel worden geüpgrade naar led. Vergeleken bij een standaard Lunis® op basis van CFL, betekent dit bijvoorbeeld 53% energiebesparing en een 90% hoger lichtrendement. Met DAL] kan het gebruik verder worden geoptimaliseerd met integratie in lichtmanagement- systemen en met sensorgebaseerde sturing. Met de antiverblindingslamel voor computerwerkplekken als accessoire, is het armatuur ideaal voor diverse toepassingen in kantoorgebouwen: in receptieruimten, gangen, kantoren onder andere. De Compact Downlight LED heeft een levensduur van maximaal 50.000 uur (L80/B50) en is verkrijgbaar in twee lumenpakketten (1.100 lmen 2.000 Im), twee lichtkleuren (830 en 840) en optioneel met DALI.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen