LAUFEN SANITAIR OOK IN 2016 DUURZAAM, HYGIËNISCH EN STIJLVOL

Laufen

Laufen Hijet wandclosetSinds 1892 is de Zwitserse sanitair specialist LAUFEN continu bezig met het vernieuwen van design, kwaliteit en functionaliteit van haar producten. Hygiëne en duurzaamheid staan bij LAUFEN dan ook hoog in het vaandel. Het Zwitserse merk bewijst in 2016 opnieuw toonaangevend te zijn met onder andere het HiJet closet. Het unieke en duurzame design van LAUFEN’s HiJet closet levert extreem zuinige spoelprestaties. Dit design verbruikt slechts 2-3 liter, waar een traditioneel toilet soms wel 9-12 liter water verbruikt.

Laufen Hijet
 

Uitvinder van het hangtoilet

Het HiJet closet is niet het enige innovatieve product van deze vooraanstaande speler. Het Zwitserse merk is namelijk uitvinder van het hangtoilet, dat in navolging van LAUFEN door vele A-merken is opgenomen in hun assortiment. Door een hangtoilet te plaatsen, wordt optische ruimte gecreëerd, daarnaast is het schoonmaken van de ruimte aanzienlijk eenvoudiger doordat je makkelijk onder en om het toilet heen kan schoonmaken.
 

Dat hygiëne een belangrijke pijler is, bewijst het merk tevens met haar ‘rimless’ closets. De hoogwaardig afgewerkte 'rimless' LAUFEN closets hebben geen spoelrand en zijn van binnen totaal geglazuurd, waardoor vuil en bacteriën zich nergens meer kunnen verbergen. Dankzij het innovatieve en krachtige spoelsysteem worden deze direct weggespoeld.

 

Om een hoog hygiëneniveau te garanderen, heeft LAUFEN een innovatieve finish ontwikkeld: LAUFEN CLEAN COAT (LCC). Dit is een transparante silicaat keramische coating die over het originele glazuur wordt aangebracht. Vuil, kalk en bacteriën worden dankzij deze coating vrijwel direct weggespoeld door het spoelwater. Dit maakt onderhoud en reiniging wel heel eenvoudig.

Laufen Saphirkeramik
 

Baanbrekend en innovatief: SaphirKeramik

Al ruim 120 jaar levert het Zwitserse merk precisie, kwaliteit, design en duurzaamheid binnen het complete badkamerspectrum. LAUFEN blijft zich voortdurend innoveren en specialiseren op het gebied van kennis met betrekking tot keramische materialen. SaphirKeramik is hét alternatief voor het traditionele keramiek en is naast 2 keer sterker ook nog eens milieuvriendelijker en dunner. Hierdoor is een verfijnder design met duidelijke vormen en lijnen mogelijk, zoals bij de laatste designlijn ‘VAL’ door de Duitse ontwerper Konstantin Grcic. LAUFEN is hiermee revolutionair binnen het badkamerspectrum.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws