LAUFEN PRO S STRAK EN MODERN VORMGEGEVEN SANITAIR

Pro S sanitair

Laufen pro sLAUFEN pro S is de laatste uitbreiding van de succesvolle LAUFEN pro serie. Dankzij het slanke redesign, is de elegante pro S toepasbaar met alle pro varianten.

De elegante en sierlijke LAUFEN pro S pack wastafels met zeer diepe, functionele kommen zijn nieuw in het assortiment. Deze is alleen samen te bestellen met het bijbehorende meubel uit deze serie, in de breedtes 60 cm, 80 cm en 100 cm. De LAUFEN pro S pack bevat praktische meubelen met hoogwaardige details, zoals geïntegreerde handgrepen en lades met softclose en hebben geen sifon uitsparing. Verkrijgbaar in glanzend wit, mat wit, wengé, en grafiet.

Het nieuwe LAUFEN pro S toilet is een geometrisch wandcloset die wordt geleverd met een bijpassende bidet. Het closet past perfect met de LAUFEN pro S wastafels. Het closet heeft een onzichtbare, makkelijk te monteren bevestigingssysteem, EASYFIT.

Eindgebruikers zijn onder de indruk van een keramisch toilet van Laufen met een vlekkeloos oppervlak dat zeer gemakkelijk schoon te maken is en de installateurs zijn enthousiast over het innovatieve, tijdbesparende, bevestigingssysteem.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws