LAUFEN CLEAN COAT

Laufen LCC

Laufen cleancoat

Nieuw, zien alle wastafels en toiletten er egaal en briljant uit. Om ervoor te zorgen dat ze zo blijven, heeft LAUFEN een innovatieve afwerking uitgevonden LAUFEN CLEAN COAT. Het is een silicaat glazuur welke gebakken wordt over het oorspronkelijke glazuur. De voordelen van dit geavanceerde proces zijn aanzienlijk. Het geglazuurde oppervlak is perfect glad en wordt een onafscheidelijk deel van het keramiek, uitzonderlijk hard en daardoor praktisch onverwoestbaar. Vuildeeltjes, kalk en bacteriën hebben geen kans zich te hechten op het poriënvrije oppervlak en zijn voor het grootste deel eenvoudig weg te spoelen met stromend water. Dit bespaart op onderhoud en zorgt voor een permanente basis voor de hoogste standaarden van netheid en hygiëne.

 

Met een grofheid waarde van vier nanometer, zijn LCC oppervlakken veel gladder dan conventionele glazuring, zodat vuil geen schijn van kans heeft. Het water hecht zich zo aan het LCC en spoelt vuildeeltjes weg. Reiniging- en ontsmettingsmiddelen worden ook gemakkelijker verspreid en zijn dus efficiënter. Een ander voordeel van LCC is de hoge weerstand tegen agressieve schoonmaakmiddelen en chemicaliën zodat zelfs onjuiste behandeling van het keramiek geen kwaad kan.

Cleancoat-L CC van Laufen

 

 

LCC is een afwerking waarvan iedereen onder de indruk zal zijn. Eindgebruikers kunnen jarenlang genieten van het plezier van een vlekkeloze, briljante badkamer. Installateurs en detaillisten kunnen hun klanten een innovatief product verkopen met een toegevoegde waarde, welke op lange termijn zijn investering terugverdiend. Architecten en planners waarderen de bewezen resultaten van LCC, zowel in de privé als in de publieke sector. LCC, de innovatieve keramische afwerking voor al het keramische sanitair.

 

Bijzondere eigenschappen van Laufenb LCC

• Vuilafstotend
• Onderhoudsvriendelijk
• Resistent oppervlak
• Hygiënisch oppervlak
• Zeer glad oppervlak
• Duurzaam, stevig


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws