LAUFEN BOUTIQUE BADKAMERMEUBEL MET EEN MODERNE UITSTRALING

Laufen Boutique

Laufen Boutique wastafel met onderkast Bij de nieuwe Boutique badkamermeubel collectie van de Zwitserse badkamer specialist Laufen staat geavanceerde opslagruimte in de badkamer centraal. De fijne en duidelijke ontwerpstijl gaat verrassend goed samen met de wastafels gemaakt van Saphir Keramiek. Deel van de collectie zijn onder andere badkamermeubelen, open kasten van verschillende groottes die je met elkaar kan combineren en kleinere badkamerkastjes. Het grootste kenmerk van de Laufen Boutique collectie is zonder twijfel het design. Deze is minimaal en licht omdat het meubilair verbazingwekkend gracieus is.
 
Laufen Boutique badkamermeubel

Dit zie je terug in dunne randjes die toelopen tot soms maar 4 millimeter in combinatie met de filigraan randen van de Saphir keramieken wastafels. Zo krijg je een badkamer die uniformiteit uitstraalt. Ook zie je in de Laufen Boutique badkamercollectie mooi ontworpen wastafels in traditioneel keramiek terug die met hun ontwerp ook de perfecte aanvulling zijn op het design van deze collectie van badkamermeubelen.

 

De Boutique badkamerkasten van Laufen

Laufen Boutique hoge kast

De badkamermeubelen van Boutique reflecteren de expertise die Laufen heeft opgedaan door het jarenlang ontwerpen van badkamermeubilair. De meubelen zijn beschikbaar in vier groottes en bevatten allemaal een lade die voldoende opbergruimte verschaft voor alles wat je dagelijks nodig hebt in de badkamer. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te houden omdat één van de kenmerken van het Laufen bad meubilair is, dat ze geen hendels bevatten. Je kan de lade open maken met een duw- en treksysteem waardoor je de lade ook weer geluidloos kan sluiten.
 

Ook de open kasten doen licht aan. Ze zijn perfect voor het bewaren van handdoeken en andere persoonlijke benodigdheden en worden geleverd in drie verschillende groottes. De badkamermeubels kunnen gemakkelijk worden gepositioneerd en gecombineerd zodat je je badkamer een persoonlijk tintje kan geven. De badkamerkasten van Laufen Boutique sluiten zich naadloos aan op het gewichtsloze design van de rest van het meubilair. Er zijn twee verschillende groottes beschikbaar en hebben deuren die, net als bij het bad meubilair, geen hendels bevatten maar te openen en te sluiten zijn met een uniek duw- en treksysteem.

 


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen