KWC BOSSANOVA GEKLEURDE HANDDOUCHES

KWC BossaNova

KWC Bossanova handdouche
De nieuwe kleur edelweiss voor de KWC Bossanova handdouche in combinatie met de messing glijstangset maakt van douchen een persoonlijke belevenis. Douchen is niet meer gewoon douchen maar geheel naar wens prikkelend of ontspannend. KWC ShowerCulture biedt een zorgvuldig samengesteld douchesysteem.

 

De handdouche KWC Bossanova is een echte innovatie en zet nieuwe maatstaven op het gebied van vorm, kleur en materiaal. De nieuwe kleur edelweiss is een aanvulling op de bestaande kleuren harmonic blue, midnight blue, urban grey en fancy purple. Met de keuze uit deze vijf kleuren kan iedereen zijn of haar persoonlijk lifestyle creëren in de douche. Het bovenste deel van de KWC Bossa Nova handdouche is van glanzend chroom, de kleurige onderkant met zijn stroeve, zachte materiaal voelt verrassend aan. Het nieuwe oppervlak van meercomponentensilicone, ergoSkin, voelt zacht en prettig aan, is huidvriendelijk en makkelijke schoon te houden. De KWC Bossanova ligt ergonomisch goed in de hand en is door ergoSkin-feeling goed en slipvrij en ook met natte handen goed vast te houden.

 

Gekleurde handdouches KWC Bossanova

KWC Bossanova duo heeft twee straal-typen: spaJet en fitJet. Het omschakelen vindt intuïtief plaats door middel van knoppen die voegloos in de onderkant van ergoSkin zijn geïntegreerd. spaJet is een straal met een groot oppervlak en maakt gebruik van alle spuitgaatjes ofwel absolute wellness. fitJet is een krachtige straal uit de binnenste spuitgaatjes en staat voor een prikkelend douchegevoel.

 

Om de schuin staande douchekop perfect te kunnen positioneren om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de verschillende straaltypen is de juiste hoek erg belangrijk. De KWC douchehouder van de messing glijstangset is daarom tot in detail uitgedacht. Zo zorgt de kogelgewricht douchehouder voor douche-glijstangen voor echte 3D-functionaliteit. Dit houdt in dat de in de houder bevestigde handdouche helemaal onder elke gewenste hoek kan worden gezet en dan stevig in de gewenste positie blijft staan. Ook de slang blijft onder de ingestelde hoek staan en door de draaibare conus kan de slang bij veel bewegingen niet verdraaid worden.


Gepubliceerd in: Douche nieuws