KLUDI ZENTA E ELEKTRONISCHE WASTAFELKRANEN

Kludi Zenta E

Kludi Zenta E wastafelkraanDe Kludi Zenta E een prijsvriendelijke elektronisch gestuurde wastafelkraan De nieuwe wastafelkranen Kludi Zenta E denken mee met de gebruiker. De detecteert de afstand tot de gebruiker en wordt na plaatsing automatisch ingesteld, hierdoor is de kraan direct geactiveerd.

Door de speciaal geprogrammeerde optische objectherkenning en de drie sensoren, stroomt het water ook alleen als het moet stromen. Een parelende druppel die over een sensor naar beneden stroomt zal de kraan niet in werking stellen. Mocht onverhoopt toch een obstakel de elektronica blijvend activeren dan zorgt de automatische waterstop dat de kraan sluit. Ook bij stroomuitval zal de waterstop de kraan automatisch sluiten.

 

De Kludi Zenta E elektronische wastafelkranen zijn verkrijgbaar met of zonder temperatuurkeuze knop of voor koud (dan wel voorgemengd) water en werken op de standaard meegeleverde batterij of met 230V netspanning aansluiting. De batterij is daardoor goed voor duizenden spoelingen. De kranen zijn energiezuinig. Er wordt alleen stroom verbruikt bij het openen en sluiten van de kranen, en niet als het water loopt. De waterdoorlaat is begrensd op vijf liter per minuut.

Kludi Zenta E kranen

De Kludi Zenta E elektronische wastafelkranen zijn ideaal voor openbare ruimten en voor andere plaatsen waar aanrakingsvrije bediening een functie vervult. De solide volledig messing verchroomde ombouw maakt de Kludi Zenta E elektronische wastafelkranen vandaalbestendig. Binnenin biedt Kludi de modernste mengkranentechnologie, met vijf jaar fabrieksgarantie en een aantrekkelijke prijs.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws