KLUDI PUSH KRANEN MET ERGONOMISCHE KNOPPEN

Kludi Push

Kludi Push kranenKludi Push douche en badkranen zijn voorzien van ergonomische drukknoppen waarmee je de watertoevoer met één simpele druk op de knop kunt starten of stoppen. Het instellen van de watertemperatuur kun je vooraf doen met de handige thermostaatgreep. Het concept voor de bediening is dusdanig doordacht dat de mengkranen ook zonder te kijken eenvoudig zijn te bedienen.

 

Simpele druk op de knop

De bediening met de Kludi Push kranen is zo eenvoudig, dat je met één simpele druk op de knop de regendouche, de handdouche, de zijdouche of de baduitloop kunt inschakelen of uitschakelen. Dat kan zelfs zonder te kijken, want de drukknoppen steken iets boven het kraanoppervlakte uit. Het zijn mechanische knoppen die ingedrukt kunnen worden, maar niet geheel in de behuizing verdwijnen. Bij het indrukken hoor je een zachte klik, waardoor de bediening ook met de ogen dicht heel eenvoudig is.

 

Tijdens de installatie van de kraan kun je zelf de positie van de drukknoppen bepalen, bijvoorbeeld onder de handdouche of boven de hoofddouche. Op de drukknoppen worden de functies aangegeven met handige symbolen. Op een Kludi Push kunnen tot 2 tappunten worden aangesloten. Deze kunnen naar keuze gelijktijdig of apart worden in- of uitgeschakeld voor je eigen optimale doucheplezier.

Kludi Push kraan douche
 

Heetwaterblokkering

Met de prettig in de hand liggende cilindrische thermostaatgreep kan de temperatuur van het water worden ingesteld. De Kludi Push is uiteraard ook voorzien van een heetwaterblokkering, waarmee wordt voorkomen dat de temperatuur per ongeluk boven de 38°C wordt ingesteld. Dit is een extra stukje veiligheid, waarmee verbrandingen kunnen worden voorkomen.

 

Verschillende varianten

De Kludi Push is leverbaar in 2 verschillende varianten: glanzend verchroomd met ronde of vierkante soft-edge design rozetten en drukknoppen. De Kludi Push is eenvoudig en flexibel te monteren. Ook bij bestaande bouw, waar de Flexx.Boxx al is ingebouwd, zijn ze eenvoudig toe te passen.

 

De Kludi Push mengkranen is vervaardig uit hoogwaardig gegoten messing en voldoet aan alle Duitse kwaliteitsnormen. Kludi Push staat voor duurzaamheid, kwaliteit en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws