KLUDI PUSH EENVOUDIG TE BEDIENEN INBOUWKRAAN

Kludi Push

Kludi PushMet één druk op de knop de watertoevoer van het bad en de douche regelen: dat is wat de Kludi Push mogelijk maakt. Doordat de temperatuur vooraf ingesteld wordt op de thermostaat, is het mogelijk om water van de juiste temperatuur te bedienen met een enkele knop. Altijd warm water van de juiste temperatuur, zonder moeilijk instellen van de temperatuur. Eenvoudiger kan eigenlijk bijna niet.

 

Een enkele druk op de knop

Met de Kludi Push is het mogelijk om zonder te kijken de hoofd- of handdouche te bedienen. Ook voor zijdouches en de baduitloop is de Kludi geschikt. De mechanische knoppen zijn zeer ergonomisch ontworpen, maar steken iets uit en maken een hoorbare klik als ze ingedrukt worden. Daardoor kunnen ze op een zeer intuïtieve manier bediend worden – zonder te hoeven kijken. De precieze plaatsing van de knoppen voor verschillende douches kan geheel naar keuze ingevuld worden, en heldere symbolen maken duidelijk met welke knop welke douche bediend kan worden. Met de Kludi Push kan tot twee tappunten bediend worden, tegelijkertijd óf los van elkaar.

Kludi Push inbouwkraan
 

Hoogwaardige en comfortabele bediening

Als u kiest voor de Kludi Push bent u verzekerd van een moderne en goed te bedienen kraan. De watertemperatuur stelt u vooraf in met de prachtig vormgegeven thermostaatgreep. Met hitteblokkering vanaf 38 graden Celsius bent u altijd beschermd tegen ongemak en verbranding, en kunt u met een gerust hart genieten van de douche of het bad. De kraan komt in twee uitvoeringen: met ronde of vierkante drukknoppen. Het verchroomde soft-edge design is comfortabel en van zeer hoogwaardige kwaliteit.

 

Gemakkelijke montage

De Kludi-kranen zijn op hun plaats in ieder huishouden. Heeft u al een Flexx.Boxx, dan kunt u de kraan van Kludi eenvoudig inbouwen. Maar ook voor in nieuwbouw is de kraan zeer aantrekkelijk en gemakkelijk te plaatsen. Duitse ambachtelijkheid en een voordelige prijs-kwaliteitverhouding maken de Kludi Push een geweldige en duurzame keuze voor bij u thuis.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws