KLUDI PLUS MEER RUIMTE IN DE BADKAMER

Kludi Plus

Kludi Plus wandbidet en wandclosetKludi Plus is ontwikkelt voor het optimaal benutten van de beschikbare ruimte van een badkamer. Dankzij het gereduceerde design, dat afhankelijk van het type product met belijning en zachte rondingen speelt, completeren de badobjecten van Kludi Plus het badkamerconcept logisch en stijlvol. Ze zorgen met een moderne, opgeruimde atmosfeer voor verademing en ontspanning.

De collectie omvat keramische oplossingen voor wastafel, closet en bidet alsmede spiegels en elegante badmeubelen. In drie verschillende niveaus uitgedacht van een gastenbadkamer, naar een kleine badkamer. tot een familiebadkamer.

 

Hoogkwalitatief opgelost is de bediening van de kastdeurtjes, die dankzij hoogwaardig deurbeslag zonder storende grepen uitgerust zijn - aantippen is voldoende. Passend bij de meubeldelen zijn een opzetwastafel en een wandwastafel uit kristalporselein, een compact, wandhangend closet en bidet eveneens uit kristalporselein alsmede een kristalspiegel zonder verlichting en een lichtspiegel met geïntegreerde verlichting verkrijgbaar.

Kludi Plus wastafel en wandcloset
 
 

Een mooi detail zijn de glanzend verchroomde panelen waarmee wastafel, closet en bidet naar wens verfraaid kunnen worden: Ze geven het witte kristalporselein niet alleen een eigen charme, maar tonen ook licht en luchtig, zonder dat afstand gedaan hoeft te worden van design of hoogwaardige details.
 

Closet en bidet zijn ergonomisch geoptimaliseerd en zijn snel en eenvoudig te reinigen. Ook de soft close closetzitting en -deksel zijn bijzonder reinigingsvriendelijk. Ze zijn voor het schoonmaken van de wc eenvoudig met een druk op de knop te verwijderen en weer te monteren.

Tenslotte kunnen afhankelijk van het ontwerp en de grootte van het huishouden alle elementen uit de Kludi Plus serie vrij met elkaar gecombineerd worden. Uiteraard heeft Kludi bijpassende accessoires in het assortiment.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws