KLUDI OBJECTA THERMOSTATISCHE KRANEN

Kludi

Kludi Objecta thermostatische badmengkraanBen je op zoek naar een bad- en douche-thermostatische mengkraan? Heb je dan al eens gedacht aan de nieuwe KLUDI OBJEKTA? Deze mooie opbouw bad- en douche-thermostatische mengkraan onderscheidt zich van veel andere kranen doordat hij ook goed functioneert bij de beschikbaarheid van weinig water. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken op een geiser. Maar er zijn nog heel wat meer redenen om deze kraan aan te schaffen.

 

Mooie vormgeving

De KLUDI OBJEKTA kraan is meer dan een kwaliteitskraan. Het is een decoratieve eyecatcher in de sanitaire ruimte. Het design van de kraan is trendy en vormt een mooie aanvulling op het bad. De omstelling tussen bad en douche is bovendien onzichtbaar verwerkt in de greep. Dit zorgt voor een rustig ogend en harmonisch geheel.

Kludi Objecta thermostatische douchemengkraan

Praktisch en ergonomisch

Behalve mooi moet een goede mengkraan natuurlijk ook goed te bedienen zijn. Gelukkig blinkt de KLUDI OBJEKTA hierin uit. De kraan is namelijk zeer handzaam en heel eenvoudig in gebruik. De badkraan en de handdouche voelen dankzij de glooiende lijnen ook nog eens heel natuurlijk aan.

 

Veilig en beschermd

Een ander sterk punt van de KLUDI OBJEKTA mengkraan is de veiligheid. De kraan is namelijk uitgevoerd met de zogenaamde KLUDI Safetouch. Dit systeem voorkomt dat het oppervlak heet wordt. Je kunt de kraan dus zonder problemen aanraken. En dat is een hele geruststelling als er kinderen in de buurt zijn. Daarnaast voorkomt de kraan ook dat het water té heet wordt. Dankzij de vooringestelde heet water blokkering van de KLUDI HotStop zal de temperatuur nooit te hoog worden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je per ongeluk verbrandt aan te heet water.

 

Duurzaam

Zuinig omgaan met water is heel belangrijk. Daarom heeft de KLUDI OBJEKTA mengkraan een 50% waterhoeveelheidsbegrenzing. Als je water wilt besparen tijdens het douchen is dit dus een mogelijkheid. Maar als je een bad vol wilt laten lopen kun je deze optie ook achterwege laten. Je bent dus niet langer dan normaal bezig met het vullen van een bad.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws