KLUDI LOGO DOUCHESETS EN HANDDOUCHES

Kludi Logo

Kludi Logo doucheBijna twintig jaar geleden werden de eerste KLUDI LOGO douches geïntroduceerd en die zijn in de loop der tijd werkelijk omarmd door projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Het KLUDI LOGO doucheprogramma is nu geheel geactualiseerd en combineert ontwerp en functionaliteit in optima forma.

 

Door de modernste productievormen is het nu mogelijk om grotere douches te fabriceren, die met minder waterverbruik een nog beter doucheresultaat geven. Bovendien is de prijsstelling nog vriendelijker.

 

De twee nieuwe handdouches uit de KLUDI LOGO serie zijn leverbaar met één of met drie straalsoorten. De bijna 10 cm grote witte straalplaat van deze handdouches is zo genaakt dat deze bij weinig water al een stevige douchestraal geven.

Kludi Logo handdouches

Doordachte, slimme en bovenal betaalbare luxe. Dat is de strategie van Kludi. Deze KLUDI LOGO doucheproducten zijn hier een voortreffelijk voorbeeld van. Zo is door de toepassing van elastisch materiaal één handbeweging over de jets voldoende om eventuele kalkresten te verwijderen. Met de KLUDI LOGO 3S handdouche behoort het nu en dan lastige nadruppen van de handdouche eveneens tot het verleden: Een praktische leegloopfunctie bij de basis van de straalbodemplaat zorgt er voor, dat overtollig water uit de handdouche getapt kan worden. Geen nadruppen meer!

 

De KLUDI LOGO douchesets zijn leverbaar met glijstangen van 60 cm en 90 cm of met een wandhouder en een doucheslang, zodat deze bij een bad(mengkraan) toepasbaar zijn. De wandhouders van de douchesets zijn in hetzelfde wit uitgevoerd als de straalplaten van de handdouches.

 

KLUDI LOGO biedt in iedere badkamer datgene, wat douchen aangenaam en comfortabel maakt! Het is puur genieten met deze handdouche, niet in de laatste plaats door het actuele, attractieve design en de ergonomisch gevormde handgreep. Een aanvullende zekerheid is dat KLUDI producten vijf jaar garantie hebben.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws