KLUDI FRESHLINE DE DOUCHEKOP VOOR EEN VERFRISSENDE DOUCHE

Kludi Freshline

Kludi Freshline douchekopDe Kludi Freshline douches toveren eenvoudig leidingwater om tot een verfrissende belevenis in uw badkamer. De glanzende witte straalplaten nodigen uit om eronder te gaan staan. Het douchen wordt een verleiding!

 

De greep en de douchekop van deze handdouches vormen een vloeiend geheel. Het water kan ongeremd door stromen en dit bevordert de intensiteit van de stralen tijdens het douchen, perfect douchecomfort is het resultaat.

 

De Kludi Freshline 1 handdouche beschikt over negentig uiterst fijne openingen in de douchekop, die samen voor een weldadige douchestraal zorgen. Dit straalbeeld wordt mogelijk gemaakt door Hightech precisiematerialen.

 

De Kludi Freshline 3S handdouche heeft een met de duim bedienbare verstelknop. Die zorgt ervoor dat met één hand de gewenste straalsoort kan worden gekozen. De volumestraal stroomt uit 75 openingen, is zacht en gelijkmatig, als een milde regenbui in het voorjaar. De boosterstraal van deze douchekop centreert de straal en bundelt de kracht van het water, hierdoor ontstaat een ontspannende massage. De smoothstraal resulteert in een watergordijn, die in één lijn de schouders weldadig trakteerd op klaterend water. Als na gebruik de douchestraal wordt versteld, stroomt het restwater uit de douchekop en door deze Ieegloopfunctie zal het nadruppelen van de douche tot het verleden behoren.

Kludi Dual Shower Systems

Een platte Kludi Freshline regendouche met een diameter van 25 cm completeert de serie. Deze grote hoofddouche, eveneens met witte straalplaat, is te combineren met de douche-armen uit de Kludi A-QA serie. Daarmee is zowel wand- als plafondmontagemogelijk. Door de toepassing van elastisch materiaal is een handbeweging over een Kludi Freshline douche voldoende om eventuele kalkresten te verwijderen.
 

De Kludi Freshline douches zijn los leverbaar, als doucheset, badset en als complete Kludi Dual Shower Systems. De organische vormen van deze serie sluiten perfect aan bij vele andere Kludi producten en series. Op deze manier kunt u met Kludi op eenvoudige wijze een harmonische badkamer te creëren. Dat Kludi producten vijf jaar garantie hebben is een aanvullende zekerheid.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Kranen nieuws