KLUDI FIZZ VOOR MEER DOUCHE PLEZIER

Kludi Fizz

Kludi Fizz regendoucheDe hand- en hoofddouches van de serie Kludi Fizz zijn buitengewoon vormgegeven. Met de prettige bijkomstigheid dat deze de functionaliteit ten goede komt.

De greep en de douchekop van de handdouches vormen een vloeiend geheel. Het water kan ongeremd stromen en dit bevordert de intensiteit van de stralen. Het resultaat is een perfect douchecomfort.

 

Handdouche

De Kludi Fizz handdouche: 3 straalsoorten, maximaal douchegenot. Een met de duim licht bedienbare verstelknop zorgt ervoor dat met één hand de gewenste straalsoort gekozen kan worden. De volumestraal stroomt uit 75 openingen en is gelijk een milde regenbui in mei. De boosterstraal centreert de straal en bundelt de kracht van het water voor revitaliserende reiniging en ontspannende massage. De smoothline produceert een watergordijn waarbij in één lijn schouders weldadig getrakteerd worden op klaterend water.

 

Hoofddouche

Kludi Fizz douchesetDe KLUDI FIZZ hoofddouche: 1, 2, 3 mogelijkheden. Mogelijkheid één is een wandhouder die op de muur gemonteerd kan worden, waarin een handdouche geplaatst wordt. Doordat de sproeistand 36 graden verstelbaar is, komt het water altijd op de ideale plaats terecht. De tweede mogelijkheid is een hoofddouche met 2 segmenten die onafhankelijk van elkaar om hun as kunnen draaien. De in elkaars verlengde liggende segmente laten ook breedgeschouderde personen geheel nat worden. De derde mogelijkheid is het summum op douchegebied. De vormgeving van de Kludi Fizz ziet er futuristisch uit. 3 organische segmenten die samen een ronding vormen zorgen ervoor dat het gehele lichaam met water wordt bedekt. Ook hier zijn de segmenten draaibaar zodat het water individueel ingesteld kan worden.

Perfect doucheplezier dat verder gaat door de aanvullende zekerheid van 5 jaar garantie.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws