KLUDI E2 KRANEN STRAKKE VORM MET AFGERONDE HOEKEN

Kludi E2

Kludi E2 wastafelkraanDe badkamer wordt een recreatiegebied binnen de eigen vier muren, weg van de alledaagse stress. Als functie, ergonomie en design optimaal op elkaar zijn afgestemd kan de badkamer een rustgevende wellness-omgeving worden.

 

Met de nieuwe Kludi E2 collectie is dit eenvoudig te verwezenlijken. Waarom afstand doen van comfort en goed design, als beide ingevuld kunnen worden. De afgeronde hoeken en kanten van de Kludi E2 producten, met de tablet-achtige hendel, passen geheel in de huidige tijd. De vlakke hendel, die als een rode draad door het assortiment loopt, ligt perfect in de hand.

 

De wastafelmengkranen van de Kludi E2 collectie nodigen de gebruiker uit het product te ervaren, te voelen en te beleven. Al bij de eerste aanraking is duidelijk hoe precies speels en toch elegant het watergebruik geregeld kan worden. De staande wastafelmengkranen zijn in vier hoogtevarianten beschikbaar. De inbouw wastafel- mengkranen zijn met twee verschillende uitlooplengtes leverbaar. Waskommen kunnen daardoor op iedere gewenste wijze gevuld worden. In alle kranen bevindt zich de Kludi S-pointer perlator. Daarmee is met één vingerbeweging de richting van de waterstraal aan te passen aan de vorm van de wastafel.

 

Kludi E2 badmengkraanDe hoge eisen qua design, functie en ergonomie zijn ook van toepassing bij de Kludi E2 badmengkranen. Opbouw, inbouw, badrand, tegelrand of vrijstaande montage. Het is allemaal mogelijk. Ook in de douche komt de Kludi E2 collectie bijzonder tot zijn recht. Een breed assortiment van inbouwoplossingen tot de pragmatische opbouwvariant, geven antwoord op iedere wens. Van een flexibel inzetbare handdouche tot aan een imposante regenbui alle elementen zijn aanwezig om een wellness ervaring binnen de eigen vier muren te creëren.

 

De Kludi  E2 collectie bevat ook een luxueus accessoire-assortiment. Voor een badkamer uit één geheel biedt KLUDI de oplossing.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws