KLUDI CARE PRODUCTEN VOOR DE AANGEPASTE MODERNE BADKAMER

Kludi Care, functioneel en modern

Kludi Serina CareCare producten werden vroeger alleen ontworpen op functionaliteit. Met de Kludi Serina Care en Logo Neo Care lijn is dat nu verleden tijd. De Kludi Care producten zijn namelijk niet alleen functioneel, maar hebben tevens een fris en modern design zodat ze passen in iedere moderne aangepaste badkamer.

 

Veilig en eigentijds

In westerse landen wordt de mens gemiddeld steeds ouder. Daarnaast wil de oudere mens tegenwoordig steeds langer zelfstandig blijven wonen. De vraag naar care-producten zal daardoor steeds meer toenemen. De Kludi Sirena Care veiligheidsstangen voorzien perfect in deze toenemende behoefte met eigentijdse glijstangen en veiligheidsgrepen met modern design in diverse uitvoeringen. Deze veiligheidsglijstangen kunnen zonder problemen overweg met trekkrachten van minstens 130 kg. Ze zijn uitgerust met een verdraaiingsvrije doucheslang en een zelfremmend glijstuk. Doordat de afstand tussen de muur en de Kludi glijstang behoorlijk wat ruimte heeft wordt een snelle greep bevorderd. Dit kwalitatief en weldoordacht product is in het bezit van het GGT certificaat van het Duitse Instituut voor Gerontologie alsmede een TÜV garantiecertificaat.
 
Kludi Neo Care kranen
 
 

Kludi Logo Neo Care kranen

De Kludi Logo Neo Care kraan is nieuw in het programma van Kludi. De ontwikkeling van een nieuwe cartouche heeft erin geresulteerd dat Kludi ergonomisch lange hendel kranen kon ontwikkelen die toch niet groter zijn dan een gewone wastafelmengkraan. Ondanks de kwaliteit en het moderne design is deze kranen uiterst betaalbaar, zeker als je bekijkt wat je er allemaal voor krijgt.

 

De Kludi Logo Neo Care kraan is leverbaar in 2 uitvoeringen die beide op geen enkele wastafel zouden misstaan: een uitvoering met een public hendel van 120 mm en een uitvoering met een kliniek hendel van 180 mm. Met deze nieuwe Kludi Care kranen kan elke badkamer modern, eigentijds en toch modern worden aangepast.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws