KEUCO ROYAL MATCH SPIEGELKAST VERLICHTING EN BERGRUIMTE BOVEN DE WASTAFEL

Keuco Royal Match

Keuco Royal MatchHet intelligente lichtconcept, de individueel organiseerbare bergruimte en het fraaie design maken de ROYAL MATCH van KEUCO tot een universele spiegelkast voor elke badkamer. Het bijzondere van de zijdelingse LED-verlichting: bij het openen draaien de spiegeldeuren rond de lampen zodat altijd het perfecte licht aanwezig is. Zowel in gesloten als geopende toestand. Via de elektronische sensorschakelaar is het licht traploos te dimmen en als indirecte lichtbron zorgt de ROYAL MATCH voor een aangename sfeer in de badkamer.

 

Verlichting

Met zijn innovatieve en intelligent verlichtingsconcept verenigt de spiegelkast ROYAL MATCH van KEUCO design en functionaliteit op een buitengewone manier. Zo kan het licht zeer fijngevoelig aan de behoeften van de gebruiker worden afgestemd: van helder wit licht voor de alledaagse schoonheidsverzorging tot gedimd licht om te relaxen is een traploze regeling mogelijk.

Keuco Royal Match spiegelkast

De lange, zijdelingse LED-lampen zorgen voor een gelijkmatige en niet-verblindende verlichting van het gezicht. De stroombesparende en onderhoudsvrije LED-lampen zorgen bij zowel gesloten als geopende spiegeldeuren voor aangenaam licht, want de deuren bewegen bij het openen rond de zijdelingse lampen. Zodoende wordt aanvullend bij geopende deuren het interieur van de spiegelkast verlicht, dat van een exclusieve binnenafwerking met elegante glazen achterwand voorzien is. De middelste scheiding van de glasplanken maakt een verschillende hoogteverstelling van de glasbodems links en rechts mogelijk – voor individuele ordening. De aan de binnenkant geïntegreerde stopcontacten maken van de ROYAL MATCH de ideale helper bij de dagelijkse lichaamsverzorging.

 

De aan weerszijden met spiegels uitgeruste draaideuren zorgen bovendien voor uitstekend zicht aan alle kanten. Het hoogstaande design wordt geaccentueerd door de hoogwaardige aluminiumkanten. Met zijn moderne en rechtlijnige vormentaal die bij alle stijlrichtingen past, is de spiegelkast ROYAL MATCH in iedere badkamer een optische highlight – ongeacht welke breedte: 650 mm, 800 mm, 1000 mm, 1200 mm of 1300 mm.

 


Gepubliceerd in: Accessoires, Nieuws over badkamermeubelen