KEUCO PLAN KRANEN EEN MODERNE KLASSIEKER

Bekend Keuco Plan design dynamisch geïnterpreteerd

Keuco Plan kranenPlan van Keuco is 's werelds meest uitgebreide badkamer uitrustingsconcept voor private- en hotelbadkamers en openbare sanitaire voorzieningen. Het bijna 15-jarige succesverhaal van de Plan kranen vervolgt Keuco met de kranenserie Plan s. Ze is de dynamisch geïnterpreteerde variant voor de klassieke, rechtlijnige Plan kraan. De oppervlak-alternatieven in glanzend chroom, mat aluminium of hoogwaardig roestvrijstaal zorgen voor veel vrijheid en subtiele combinatiemogelijkheden in de moderne architectuur.

Keuco Plan badmengkraan
 
Het duidelijk, rechtlijnige design van de serie Plan wordt net zoals de Plan s kranen, ontworpen door Ontwerpbureau Tesseraux + Partner, Potsdam, dynamisch geïnterpreteerd. Markant designkenmerk van de volledige kranenserie is ook hier de cilinder. Glanzende oppervlakken benadrukken de vormen effectief en getuigen van de hoge kwaliteit van de kranen voor de badkamer.

 
 
Keuco Plan inbouw wastafelmengkraan

Een kraan met slanke finesse

De Keuco Plan wastafelkranen en de bidetkraan tonen zich met een slanke bedieningshendel. De laterale opstelling van de hendels bewijst zich in detail als een bijzonder bedieningsvoordeel: Omdat bij het sluiten met natte handen de uitloop van de kraan droog en schoon blijft. Alle uitlopen van de serie volgen in hun vormspraak lichtjes gebogen de loop van het water. Een bijzonderheid van de serie is de verborgen eenhendelmengkraan: Wanduitloop en bedieningshendel worden samengevat en presenteren zich in slechts één element in de wand. Buiten, dat er slechts één verborgen basisstuk gemonteerd moet worden, overtuigt de kraan ook door haar montagevriendelijkheid. De inbouwdiepte kan dankzij de intelligente diepteverstelling van 70 tot 100 mm flexibel en traploos ingesteld worden.

 

Plan S omvat verder andere armaturen voor douche en bad. Ook hier wordt het dynamische design overgenomen, zodat er op alle plaatsen in de badkamer een samenhangend beeld ontstaat. Aangevuld wordt de kranenserie met een omvangrijke Keuco Plan badkameraccessoires en meubelassortiment, dat voor elke behoefte de geschikte oplossing en een unieke verscheidenheid aan varianten biedt.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws