KEUCO KLAPSTOEL COMFORT IN DE DOUCHE

Keuco Plan douchestoel.

Keuco douchezitjeDe groeiende behoefte aan woningen die geschikt zijn voor alle levensfases heeft ook zijn invloed op de wijze van het inrichten van een badkamer. Zodoende is één van de badkamertrends voor de komende periode het situeren van de badkamer op de begane grond en een ruime, barrièrevrije doucheomgeving. Naast een aangename douche-ervaring hebben hierbij ook op comfort en veiligheid een hoge prioriteit. Extra comfort in de douche betekent o.a. een plek om te zitten want zittend douchen is uiterst comfortabel en veilig.

Keuco douchestoel

 

Een opvallende mooie en elegante oplossing hierbij zijn de klapstoelen PLAN van Keuco, die een hoge kwaliteit van materialen en vakmanschap combineren. De comfortabele zitcomfort en een lange levensduur maken het een aantrekkelijk element in de douche voor zowel de private- en de publieke sector.

 

De zachte zitting en stevige muurbevestiging zorgen voor een comfortabele en veilige zitervaring en laat u direct genieten van de hoge kwaliteit van het product. De Keuco douchezitjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen hierdoor harmonieus integreren in elk bad- of douche interieur.

keuco douchezit opgeklapt

De muurbevestiging is verkrijgbaar in chroom of gelakt aluminium. Afhankelijk van ruimte of individuele wensen kan worden gekozen uit twee afmetingen. Met 150 kg laadvermogen is de Keuco PLAN klapstoel in zowel de private als de publieke sector toepasbaar.
Voor al onze douchestoeltjes klik hier...

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws