KEUCO EDITION 400 KRANEN PASSEND IN ELKE BADKAMER

Keuco Edition 400, sensuele vormen glanzend verchroomd

Keuco Edition 400 kranenEen vormentaal van sensuele schoonheid karakteriseert de Edition 400 van Keuco. De glanzend verchroomde Kranen uit de serie komen over als fijne beeldhouwwerken of kunstobjecten waarvan de buitengewone uitstraling de eigenlijke functionaliteit bijna doet vergeten. Ontworpen voor Keuco door het ontwerpbureau Tesseraux + Partner, Potsdam (Duitsland) en onderscheiden met het kwaliteitslabel „Design Plus“ vormen ze een essentieel stijlelement van de complete badkamerinrichting van Keuco.

Keuco Edition 400 wandkraan
 

Vormgeving van Keuco om te voelen en waar te nemen

De kranen uit de Edition 400 van Keuco weten te bekoren met hun sensuele, slanke vormentaal, hoogstaande oppervlakken en een uitstekende functionaliteit. Zachte, organische vormen smelten met rechtlijnige contouren samen tot een harmonisch geheel. Een zacht ovaal karakteriseert het uiterlijk van de Keuco kranen. Oogstrelende rondingen en vloeiende vormen spreken een unieke en toch klassieke vormentaal. Een organisch design met een emotionele expressie. Briljante chroomoppervlakken accentueren de vormen effectief en de materialiteit maakt de hoge waarde van de kranen ook zintuiglijk beleefbaar.

Keuco Edition 400 wastafelkraan
 

Keuco kranen voor de hele badkamer

Gecombineerd met innovatieve techniek herbergen de kranen van Keuco opmerkelijke bijzonderheden. Perfectie tot in het kleinste detail is het bijzondere kenmerk van de kranen uit de Edition 400. Dat wordt bij uitstek bewezen door de eengreepsmengkranen in vijf maten met uitloophoogtes van 80 mm tot 290 mm voor diverse wastafels. Bijzonder voordeel van de eengreepsmengkranen is de zijdelingse plaatsing van de greep: bij het sluiten van de greep met natte handen blijft de uitloop van de waterkraan droog en schoon en vrijwel volledig vrij van waterdruppels. Een bijkomende bijzonderheid is de in de uitloop geïntegreerde, aan de buitenkant niet zichtbare en verstelbare straalregelaar. Het programma aan Keuco wastafelkranen van de Edition 400 omvat bovendien een stopkraan, een eengreepsmengkraan met zwenkbare uitloop, een wandmengkraan en een driegatskraan.

 

Design in de inloopdouche

Voor de douche biedt de Edition 400 van Keuco eveneens opmerkelijke kranen: de douchestang met douchehouder is niet alleen optisch een bijzonderheid, maar ook extreem comfortabel in het gebruik. De douchekop zorgt met een extra slank design met normale straal, zachte straal en massagestraal voor aangenaam doucheplezier. Aan de badkuip bieden de opbouwbadkraan en de viergats badrandkraan een esthetisch hoogtepunt. Van de bidetkraan via de badrandkraan tot de inbouwthermostaten voor badkuip en douche de grote verscheidenheid van het aanbod aan Keuco kranen van de Edition  400 laat alle dromen uitkomen.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws