KEUCO EDITION 400 BADKAMERMEUBELEN EN WASTAFELS VOOR DROOMBADKAMERS

Keuco Edition 400

Keuco Edition 400 badkamermeubel houtHet innovatieve inrichtingsconcept van Keuco legt met een hoge mate aan individualisering nieuwe accenten bij de moderne badkamerinrichting. Talloze combinaties van meubelen en wastafels maken een verfijnde, ruimtelijke badkamerinrichting en lifestyle in de badkamer mogelijk. Dankzij het modulair opgebouwde concept en de grote verscheidenheid aan kleuren en materialen van de Keuco Edition 400 gaan persoonlijke creativiteit en maximale planningsvrijheid hand in hand – voor gezinnen, koppels en singles. Met het door het ontwerpbureau Tesseraux + Partner, Potsdam (Duitsland) ontworpen badkamer inrichtingsconcept Edition 400 van Keuco kunnen dromen uitkomen. Tal van verschillende uitvoeringen, afmetingen en varianten bij badkamermeubelen en wastafels zorgen voor badkameroplossingen met een individuele touch. Laat u betoveren door de ongekende mogelijkheden van deze badkamerinrichting en zet een stap in de nieuwe wereld van badkamers.

Keuco Edition 400 dubbel badkamermeubel

Wastafeloplossingen van Keuco

Het hart van de Edition 400 is de exclusieve wasplaats. De onderkasten zijn verkrijgbaar in een breedte van 700 mm, 1050 mm of 1400 mm zijn met verschillende keramische wastafels van Keuco  te combineren. Naast veel bergruimte met intelligente ruimtelijke indeling bieden de badkamermeubelen stijlvol comfort tot in het kleinste detail: de lades zijn met een functionele Push-to-Open-techniek te openen en door middel van Soft-Close-techniek te sluiten. In combinatie met keramische wastafels met een breedte van 600 of 800 mm zijn de enkele en dubbele wastafeloplossingen op diverse manieren te plannen en in te richten. Andere combinatiemogelijkheden met de wastafels van de Edition 11 of Royal 60 van Keuco in een zachte of hoekige vormentaal bieden een uiterst omvangrijke spectrum voor een creatieve inrichting van wastafels met de Edition 400.
 
Keuco Edition 400 badkamermeubel hoge kast

Persoonlijke mogelijkheden voor de badkamer

Nog meer ruimte voor individuele planningen biedt de wastafelbladoplossing van de Edition 400 in op maat gesneden formaten met een breedte van 700 mm tot 2100 mm. In combinatie met wastafels met een breedte van 600 mm of 800 mm komen droombadkamers van uitzonderlijk niveau tot stand. Met twee bladdieptes van 535 mm en 450 mm zijn enkele en dubbele wastafelinrichtingen voor kleine en grote badkamers zeer individueel te realiseren. Aangevuld wordt het uitgebreide aanbod aan meubelen rond de wastafel met zijbladen aan de muur of op de vloer alsook met hoge en halfhoge kasten. Ook bij het ruime assortiment aan frontoppervlakken gaan alle wensen in vervulling: er is keuze uit structuurlakken in verschillende kleuren, wiens speciale oppervlaktetechniek aan natuurlijke materialen doet denken. Hoogwaardig echt houtfineer zorgt voor een sensuele, natuurlijke sfeer. Glanzende of gesatineerde glazen afdekplaten creëren een extravagante flair.

 

Ter voltooiing biedt Keuco Edition 400 op het gebied van design en functie perfect afgestemde kranen en accessoires, lichtspiegels of spiegelkasten. Het ruime assortiment van de Edition  400 opent daarmee enorme combinatie- en planningsmogelijkheden, van kleine solitaire elementen tot grote wastafeloplossingen die individueel op de ruimtelijke omstandigheden afgestemd kunnen worden. Hiermee biedt Keuco individuele badkamerinrichting voor gezinnen, koppels en singles


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen