KERAMAG XENO2 EEN COMPLETE SERIE SANITAIR VOOR DE TIJDLOZE BADKAMER

Keramag Xeno2

Keramag Xeno2Xeno2 is een aantrekkelijke Keramag badkamerserie met wastafels, toiletten (ook in rimfree uitvoering), bidets, meubilair en verlichte spiegels. De serie onderscheid zich door een aantrekkelijk ontwerp met een duidelijke vormtaal en veel mogelijkheden bij het samenstellen van uw persoonlijke voorkeur bij het samenstellen van het badkamermeubel of het sanitair. Het Xeno2 van Keramag ontwerp is doordrenkt van zowel architectonisch heldere vormen alsook van symbolische verbindingen met de natuur. Een succesvolle combinatie van een geometrische buitenkant en een zachte, vloeiende binnenzijde.
 

 Xeno2 wastafels

Van de wastafels met een licht verhoogd kraanplatform is een breed en gevarieerd aanbod beschikbaar. Het assortiment omvat varianten tussen 60cm en 120cm breed, waarbij de 90cm en 120cm brede wastafels met of zonder kraangat te leveren zijn. Deze laatste kan ook worden voorzien van twee kraangaten en als dubbele wastafel worden uitgevoerd. Voor bijzonder opvallende effecten zijn er ook Keramag Xeno2 wastafels met asymmetrische vormen die perfect passen in de filosofie van Keramag Design.

Keramag Xeno2 sanitair
 

 Xeno2 toilet

Het toilet en bidet van Xeno2 zijn in detail afgestemd op het wastafel sanitair en bezitten eveneens de karakteristieke uitstraling van deze Keramag serie. De ruime, gladde keramische oppervlaktes en de verborgen bevestigingssystemen zorgen voor een extreem makkelijke reiniging. Net zoals de laatste hygiënetrend in de WC, een wandcloset in rimfree uitvoering zodat er geen bacterie opbouw onder de spoelrand kan plaatsvinden. De perfect aansluitende toiletzitting is met softclose uitgevoerd en de Keramag PlugFix bevestiging zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie van het wandcloset.

Keramag Xeno2 wandcloset met fontein
 

 Badkamermeubel

De nieuwe serie wordt aangevuld met een breed scala van badkamermeubels. Ze onderscheiden zich door hun fijne rechte lijnen en intelligent ontworpen opbergoplossingen. Het bewust ingetogen meubeldesign zorgt, samen met de keramische sanitair objecten, voor een al even aantrekkelijke als overtuigende ambiance. De drie te combineren oppervlakken "hoogglans wit, "mat grijs" en "houtstructuur Scultura grijs" bieden ontwerpvrijheid voor uw eigen stijl. Voor alle wastafels zijn functionele zij- en onderkasten beschikbaar. Ze zijn - afhankelijk van de grootte - uitgerust met één of meer laden. Ook uitvoeringen zonder handgrepen maar met mechanische tip-on-technologie, voor eenvoudig openen en sluiten, maken onderdeel uit van de Keramag Xeno2 serie. Deze ladekasten geven, door de rondom doorlopen ‘spleet’, de indruk van visuele lichtheid. De bovenste openingen zijn voorzien van LED-verlichting.

 

 Spiegels en verlichting

Aantrekkelijke LED-licht spiegel elementen met "slim-line" -techniek completeren het programma Xeno2. Met sfeervol, indirect licht wordt het wastafelmeubel in een indrukwekkende scène neergezet. Bij het aanbrengen van make-up of het scheren kan middels een sensordimmer de verlichting hoger worden ingesteld. Ook is de spiegel voorzien van spiegelverwarming, uw garantie voor een helder zicht. De LED verlichte spiegels zijn verkrijgbaar in vijf afmetingen, wat in lijn is met de beschikbare breedtes van de wastafels.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws